Lingeri er andet og mere end blot undertøj

Derudover er lingeri ikke begrænset til kun at omfatte undertøj.

Det er ganske rigtigt i lingeriafdelingen, du finder de smukkeste BH sæt og diverse trusser, teddys, chemiser, roll-ons og andre former for intimbeklædning. Men faktisk kan du også her finde flotte kjoler og kimonoer, som har til formål at virke flirtende og forførende.

Du kan også finde selvsiddende strømper, strømpebukser og leggings, som kan fremhæve dine flotte stænger. Og endelig vil du ofte finde forførende accessoires, som kan være med til at understrege dine erotiske hensigter, i en velassorteret lingeributik.

 

Hvor kan jeg købe lækkert lingeri og forførende undertøj?

Er du på jagt efter veldesignet og smukt lingeri – for eksempel et par g strengs trusser, en push up BH eller et par lækre strømpebukser – kan du finde hvad du søger online.

Her hos Love Lingeri får du adgang til et langt større og meget mere velassorteret udvalg af lingeri, end du vil kunne finde i en fysisk forretning. Du finder lingeri og undertøj fra brands som Axami, Chilirose, Gorsenia, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Music Legs, Noir Handmade og Obsessive.

Love Lingeri tilbyder desuden en stor variation i såvel modeller som størrelser på lingeri i butikken. Det betyder, at du også kan finde lækkert og velsiddende lingeri, selvom du er plus size eller på anden måde ikke overholder de stereotype standardmål.

SE UDVALGET