Sådan passer du bedst på dit wetlook tøj

Hører du under gruppen til kvinder, som elsker at give garderoben lidt ekstra va va voom? Så har du sikkert et eller flere stykker wetlook tøj i dit skab eller i din undertøjsskuffe.

Hvis du endnu ikke har været ude og anskaffe dig et eller flere stykker tøj i det populære wet look materiale, bør du gøre dig selv den tjeneste at tjekke udvalget ud. Du vil ikke fortryde en investering i wetlook tøj. Men hvad er wetlook egentlig – og hvordan vedligeholder man dette spændende materiale?

Wetlook lingeri – hvad er nu det?

Wetlook lingeri er et unikt produkt inden for modebranchen, der kombinerer sanseligt med et særligt råt statement. Denne type lingeri får sit navn fra det skinnende, oftes sorte tekstil materiale, der simulerer udseendet af lak eller vådt læder.

Lingeri fremstillet i wetlook materialer har derfor en mere behagelig fornemmelse og er meget mere elastisk end lak, læder og vinyl. Wetlook lingeri kan tage form af alt fra korsetter, bukser, kjoler, bodysuits til undertøj. Det våde, skinnende look har især vundet popularitet på grund af evnen til at fremhæve kroppens uimodståelige former og skabe et lækkert, selvsikkert udtryk.


Vedligeholdelse af wetlook tøj

Lige som det er tilfældet med alle andre typer tøj i sarte materialer, skal wetlook tøj selvfølgelig vaskes efter brug, af hygiejniske årsager. Men her skal du altså være opmærksom på, at wetlook materialet er et delikat produkt, der kræver en omhyggelig behandling hvis det unikke udseende og den perfekte pasform skal bevares.

Rigtig vedligeholdelse kan forlænge levetiden på wetlook materialer, så du kan beholde, og nyde dit lingeri i mange år fremover. udover dette vil ordentlig pleje sikre, at dit lingeri altid ser nyt og friskt ud, det vil sige fri for pletter og andre skade, som kan ødelægge dets æstetiske look.

Hvordan vasker jeg mit wetlook tøj?

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at wetlook tøj ikke bør vaskes i maskine. De kraftige omdrejninger og høje temperaturer i en vaskemaskine kan forårsage skade på det sensitive stof.

I stedet burde du vaske dit wetlook tøj i hånden med koldt eller lunkent vand. Brug en mild sæbe eller et specielt designet vaskemiddel til specielle og sarte materialer – gerne den samme, som du anvender i forbindelse med vask af for eksempel silke eller uld. Du bør desuden undgå at gnide eller vride tøjet for hårdt, da dette kan strække eller beskadige materialet.

Efter vask bør wetlook tøj ligge til tørre på et håndklæde bredt ud over dit tørrestativ. Varmen fra en tørretumbler kan beskadige stoffet, og hvis du hænger tøjet til tørre, kan det strækkes ud af facon.

Beskyttelse og korrekt opbevaring af dit wetlook tøj

Udover en omhyggelig og skånsom vask er det en god idé at sikre korrekt opbevaring af dit wetlook tøj. Ligesom lingeri som andre former for beklædning bør opbevares på et køligt, tørt sted og væk fra direkte sollys, da UV-stråler kan falme og ødelægge stoffet,  for eksempel i en skuffe.

Når du opbevarer dit wetlook tøj, skal du undgå at klemme det sammen eller folde det for stramt, da dette kan være med til at forårsage permanente folder eller mærker. Med den rette vask og pleje samt korrekt opbevaring kan det holde sig pænt i mange mange år.

Find dit wetlook outfit her.

Sådan passer du bedst på dit wetlook tøj

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.