Kimonoer - en symfoni af farve, form og funktionalitet

 

Vigtig viden om kimonoen 

Traditioner trives i kløften mellem de gamle og nye tider. Intet symbolsk viser dette mere levende end den japanske Kimono. Dette traditionelle japanske beklædningsstykke, med dets lange ærmer og helt specielle form, fremhæver æstetik, status og tradition. Den japanske kimono sætter barren for moderne kvinde og herretøj. Ved at sætte sig ind i den rige historie og betydningen heraf, kan man begynde at værdsætte kunsten og skønheden bag den japanske Kimono.

Kimonoens oprindelse og betydning

Kimonoen, er et af de mest elskede og anderkendte symboler på Japan, når det kommer til mode. Kimonoen har en historie der stammer helt tilbage til Heian perioden (794-1185) kimonoen har udviklet sig meget gennem tiden. I starten var det en meget simpel beklædningsgenstand, som skulle være let og behagelig at bære, men i Muromachi perioden (1333-1568) udviklede kimonoen sig til at skulle være elegant og smuk, ligesom vi kender den idag. Designet af kimonoen var oprindeligt meget simpelt. Men som tiden skred frem, begyndte aristokratiet at blive mere og mere udførligt i deres påklædning. De udviklede en unik stil, der var inspireret af både Kinesisk og Koreansk mode. Det har resulterede i det ikoniske, detaljerede og farverige design, vi forbinder med kimonoen i dag.

Kimonoer i moderne mode

Selvom den traditionelle kimono til dagligt stort set er forsvundet i det moderne Japan, har det givet plads til det moderne vestlige "hverdagstøj". Kimonoen lever stadig videre i det moderne syn på mode. På catwalks i storbyer som New York og Paris har designere inkorporeret kimono inspirerede elementer i deres kollektioner i en kombination af tradition og innovation. Det iøjenfaldende, elegante look giver en luksuriøs og sofistikeret appel. Også herhjemme har kimonoen bandet vej frem. Alt fra silkekåber til strandkimonoer. kvinders mode er blevet inspireret af de ikoniske snit og farver, der blander æstetik med komfort og behagelighed.

Ved valg af kimono, søg efter mærker, der anvender ansvarlig silkeproduktion og økologiske farvestoffer. Find oprindelseslandet, arbejdsforholdene og kontroller at den bæredygtige fremstillingsproces er certificeret af anerkendte miljømærker. Dette sikrer en miljøvenlig kimono, der passer til din grønne livsstil.

Køb din kimono online

Er du opslugt af kimonoens charme og elegance? begynd din egen kimono rejse i dag. Tjek vores udvalg af kimonoer her, for at opdage et stort og spændende udvalg af kimonoer designet med en fin balance mellem tradition og moderne mode. Fra silkekåber til afslapning og festlige lejligheder, hvert design er lavet med omhu og tilbyder mulighed for at bringe noget af kimonoens magi ind i din garderobe. Oplev din egen symfoni af farve, form, og funktionalitet, og træk en linje tilbage til traditionerne med et moderne tvist. 

 

Kimonoer - en symfoni af skønhed

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.