Handelsbetingelser

Om virksomheden:
love-lingeri.dk 
CVR nr. 21561878

Adresse:

Love-lingeri.dk
Raklev Høje 66
4400 Kalundborg
Danmark
Tlf: +45  29431151

Kontakt:
contact@love-lingeri.dk (svar indenfor 24 timer alle hverdage)
tlf: 29 43 11 51 (alle hverdage 10.00-13.00) Læg eventuelt en besked og vi ringer hurtigt tilbage.
Alle viste produkt priser hos love-lingeri er inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv forsendelse. Alle priser er dagspriser.
Når du handler med love-lingeri.dk, indgås aftaler på dansk.

Betaling Love-lingeri modtager betaling via:
• DANKORT
• VISA
• MASTERCARD
• MAESTRO
• JCB
• MOBILEPAY
• EPAY
• VPAY
Vi opkræver ikke gebyrer, og al betaling sker i DKK. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her: Forbrugereuropa.dk

Fortrydelsesret:
Ifølge loven har du altid 14 dages fortrydelsesret ved online køb. Dog er der undtagelser for varer købt efter den 14. november til brug som julegaver; disse varer kan byttes inden for 3 uger efter juleaften.
Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du kontakte os indenfor 14 dage efter modtagelsen af produktet på contact@love-lingeri.dk.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os en entydig erklæring og meddelelse senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Vi forventer, at du sender varerne tilbage hurtigst muligt efter at have meddelt os om din fortrydelse.
(Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelsen af pakken eller nægte at hente pakken i pakkeshop, uden at give os tydelig meddelelse om dette) Sker det alligevel, og vi ikke modtager en skriftlig mail fra dig, modregner vi udgifter forbundet med returnering til os, fra det vi kreditere varen. Det er muligt at få sendt varen igen, mod betaling af fragt.
Du må håndtere varerne efter modtagelsen på en måde, der gør det muligt at fastslå varernes art, egenskaber og funktion.
Bemærk, at der findes varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, eller hvor du kan miste din fortrydelsesret.


Varer undtaget fortrydelsesretten:
Du mister din fortrydelsesret, hvis du prøver undertøjet/tøjet/tilbehør og efterlader spor af brug, som af sundhedsbeskyttelse eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.


Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder købet mere end en gang, på den samme ordre.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art- egenskaber og den måde den fungerer på.
Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. (se under Varer undtaget fortrydelsesretten)
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt.
Hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Forsendelsen:
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til os ved at bruge den samme speditør, der leverede forsendelsen til dig (GLS, Postnord, mv.)
(Bemærk: Der kan ikke indleveres pakker personligt på love-lingeri's adresse, før efter d. 1 december 2023)
Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den.
Gem derfor kvittering fra speditør, samt evt. track and trace-nummer.
Du bedes sende varerne til ovennævnte firma adresse, øverst på denne side.
(Love Lingeri modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.)

Du skal selv betale returforsendelsen:
Det eneste, du skal betale, når du bruger din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til os, medmindre vi har aftalt andet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få eventuelle fragtomkostninger tilbage som du i forvejen har betalt for.
Manglende original emballage kan eksempelvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og intakt.
Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne fra købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ved ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamation: (hvis der er noget galt med varen)
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangel reglerne.
Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du har jvf. loven 24 mdrs. reklamationsret.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Kontakte os inden for "rimelig tid"
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til love-lingeri.dk inden for kort tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.
Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til contact@love-lingeri.dk eller telefonisk på 29431151.

For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede dig om følgende:
1. Send os en kort beskrivelse af, hvordan skaden eller defekten er opstået. Bemærk venligst, at du bør kontakte vores kundeservice, så snart du opdager defekten.
2. For at dokumentere defekten skal du sammen med beskrivelsen sende 3-5 billeder.
Defekten skal fremgå tydeligt på minimum ét af billederne. Derudover skal du sikre, at dine fotografier viser hele produktet, én gang foran og bagpå.
3. Send billederne pr. mail til contact@love-lingeri.dk
4. Oplys venligst hvilket ordrenummer varen er købt på – eller vedlæg kopi af ordrebekræftelse/kvittering
5. Efter vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

Hvis du skal returnere varen/varerne som er itu, bedes du udfylde fortrydelsesformular og sende varen/varerne til Love Lingeri.

Vigtigt!!!
Vi forventer, at du afsender varen/varerne hurtigst muligt efter, du har givet os besked om reklamationen, og sender det retur senest 14 dage efter, du har givet os besked om reklamationen.

Persondatapolitik:
Ingen personlige oplysninger som registreres på Love Lingeri, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Alle informationer opbevares på betryggende vis.
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Love Lingeri og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.
IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning.
Alle falske bestillinger politianmeldes!
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på love-lingeri.dk er (Brian Jensen). Direktøren og ansatte har adgang til de oplysninger der registreres om dig.
Som registreret hos Love-lingeri.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til love-lingeri.dk via e-mail contact@love-lingeri.dk

Levering:
Bestillingerne inden Kl.14.00, vil blive sendt samme dag. Vi bestræber os på at sende de bestilte varer hurtigt efter vi har modtaget din bestilling, medmindre andet er aftalt i købsprocessen.
Vi sørger for levering med GLS/PostNord bliver leveret til modtageren på den hurtigst mulige dato. Rettidig levering forudsætter dog at GLS/PostNord overholder levering.
Så frem der opstår forsinkelser hos GLS/PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
GLS-kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost.
Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

GLS:
Alle leveringer som sendes med GLS leveres kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.
Levering 1-2 hverdage, med forbehold for Jul, Nytår, samt andre helligdage og Black Friday.
Til pakkeshops kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.
Fragt i DK
til Pakkeshop/uden omdeling 17 kr.
Fragt i DK
til Privat/med omdeling 37 kr.

PostNord:
Alle leveringer som sendes med PostNord, leveres både i Danmark og i Europa.
Forventet levering i Danmark er mellem 1-2 hverdage, hvor i Europa kan forventes op til 14 dage, afhængig af hvor det skal sendes til. Men forbehold for Jul, Nytår, samt andre hellige dage og Black Friday.
Til pakkeshops kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.
Grønland, Island og Færøerne
op til 27 dage (afhængig af forsendelsestype).
Fragt i DK
til Pakkeshop/uden omdeling 17 kr.
Fragt i DK
til Privat/med omdeling 37 kr.
Fragt i DK
til Erhverv 24 kr.
Priserne i Europa:
Afhænger af hvor det skal sendes til, minimum priser fra 60 kr.
Ved evt. udeblevne leverance bedes du henvende dig til:
E-mail: contact@love-lingeri.dk (Husk at skrive Ordrenr) eller på tlf. 29431151.


Kampagner og tilbud:
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer og andre forhold som love-lingeri.dk ikke kan kontrollere.
Ved rabat/tilbuds- og kampagner på webshoppen, kan der ikke gives 15% rabat, som ny kunde.

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du skrive til os på mail. contact@love-lingeri.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - Your Europe
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.11.2023

Standardfortrydelsesformular:
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende til:
Love Lingeri
Raklev Høje 66
4400 Kalundborg
Danmark
Tlf: 29431151
E-mail: contact@love-lingeri.dk
Skriv gerne at du meddeler herved, at du ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med dit køb af følgende vare.

SENEST VISTE VARER