Brands

Love Lingeri er din lingeri butik online. Her finder du det bedste inden for bh og trusse sæt,korsetter og corsager, lækre hofteholdere, strømper og strømpebukser af høj kvalitet, lækre og forførende kjoler, eksklusive teddies, babydolls og chemiser med høj wow faktor og selvfølgelig de mest sassy accessories på markedet. Derudover er vi hos Love Lingeri stolte af at kunne præsentere et lækkert sortiment af undertøj og lingeri til mænd, her under boxer shorts, briefs og trunks, t shirts som smyger sig om overkroppen, og tank tops, som viser den maskuline krop fra dennes allerbedste sider.

Lækkert lingeri fra de stærkeste brands

Hos love Lingeri sætter vi en ære i at udvælge produkter, som holder en høj standard. Derfor går vi målrettet efter lingeri fra producenter, som ikke går på kompromis med kvaliteten – hverken når det handler om valget af materialer, eller når det kommer til designet af den intime beklædning. Det er meget vigtigt, at det smukke lingeri både når de æstetiske mål, og samtidig er komfortabelt at bære. De fleste former for lingeri skal trods alt give rum til en vis bevægelses frihed, da det er beregnet til flirtende eventyr! Love Lingeri fører således udelukkende lingeri, strømper, kjoler og accessoires fra de velrenommerede brands AxamibaciBijoux IndiscretsChiliroseGorseniaLeg AvenueLivia Corsetti FashionMusic LegsNoir Handmade og Obsessive.

Axami - luksuriøst produkt til kvinder, der værdsætter den bedste kvalitet

Leder du efter et produkt der i yderst topkvalitet og med den perfekte pasform? Så bør du tjekke Axami lingeri hos love-lingeri.dk ud. I Axami kollektion finder du såvel en lækkert Sort kjole - divine, som flot og smukt undertøj til enhver lejlighed. Ingen mand kan stå for feminine blonder, skinnende satin og super glat silke - især når det præsenteres på en varm kvindekrop og fremhæver de kvindelige kurver på smukkeste og mest forførende vis.

baci – et fransk brand med masser af selvtillid

Selv om man er i konkurrence med førsteelskere Frankrig og Spanien, kan man godt føre sig frem som italiensk producent af lingeri i topklasse. Der er i hvert fald ingen, der har fortalt baci noget som helst andet. Baci er på få år rykket op i spydspidsen af internationale lingeri brands, og står bag alle former for lingeri – fra de uskyldsrene hvide blonde drømme over de lidt mere sassy korsetter og play suits, som fremhæver mere end de skjuler, og helt over til de blide fantasier i den anden ende af spektret. Baci udmærker sig ved den høje kvalitet, som går igennem samtlige lingeri kollektioner fra det velansete brand. Og så fås langt de fleste stykker lingeri fra baci også i plus size – til kvinden, som har masser at vise frem!

Fræk og flirtende kropsudsmykning fra Bijoux Indiscrets

Leder du efter aftagelige og ikke permanente intimsmykker, er du kommet til det rette sted. Love Lingeri er stolte af at kunne præsentere det eksklusive smykke brand Bijoux Indiscrets, som har de særdeles populære og utroligt flotte smykker Bijoux indiscrets magnifique kropsmykke-guld og Bijoux indiscrets magnifique kropsmykke-silver på samvittigheden. Med disse sassy og charmerende smykker kan du tryllebinde enhver blikfang!

Flot og udsøgt lingeri og tilbehør fra Chilirose

Chilirose er et fransk baseret brand, med alt hvad denne herkomst måtte indebære af sensuel kapital. De smukke og eksklusive kjoler fra Chilirose, bærer præg af så høj en grad af raffinement, at de sagtens vil kunne bæres uden for hjemmet, meget af det. Og de lækre og udfordrende korsetter fra samme producent er både velsiddende og komfortable – kvaliteter, man ellers ikke umiddelbart forbinder med et korset. Begge typer lingeri er udført med sans for detaljen og i materialer af højeste kvalitet.

Cottelli Collection – italiensk for viderekomne

Endnu en italiener finder vi hos, som præsenterer en perlerække af pikante produkter. Læg især mærke til de detaljeret udførte korsetter med perfekt pasform og elegante dekorationer – eller de ultra sassy strømpebukser, som kan tages på en date aften!

Gorsenia – lingeri på polsk

Inden for up and coming genren på den internationale lingeri scene finder vi det polske stjerne brand Gorsenia. Gorsenia er først og fremmest kendt for lingeri i høj kvalitet til yderst kundevenlige priser. Det smukke og veldesignede lingeri fra Gorsenia – her under især producentens fantastiske bh'er – har den perfekte pasform, selv når vi kommer op i de store størrelser. Dette betyder, at især plus size pigen vil have stor glæde af Gorsenias kollektioner. Tjek for eksempel de lækre full cup bh'er, som former, løfter og støtter den fyldige barm.

Leg Avenue – flirtende, frækt og lidt forbudt

Kun fantasien sætter grænser, når det handler om anvendelsen af det smukt udførte lingeri fra Leg Avenue. Hos Leg Avenue er det pikante og udfordrende i fokus, og det handler om at fremhæve de feminine former på smukkeste vis. Med lingeri fra Leg Avenue sker dette ved hjælp af forførende blonde handsker, sassy strømper, og utroligt lækre, kropsnære teddies. Du går aldrig galt i byen med lingeri fra Leg Avenue!

Noir Handmade – stil og charme

Blandt de absolutte flagskibe i Love Lingeris online shop finder du polske Noir Handmade. Dette brand er især velrenommeret på grund af sit store udvalg af lingeri, som kombinerer det uartige med det uskyldsrene, det frække med det forførende og det elskovslystne med det eksklusive. Tjek det lækre lingeri fra Noir Handmade ud her på siden!

Obsessive - raffineret, flot og sødt undertøj til enhver lejlighed

Obsessive fører lingeri sæt i flere forskellige farver og varianter. Er du til det pirrende uskyldsrene, kan du tage et kig på Passionata hvid lingeri sæt fra Obsessive, som er fremstillet i delikate, hvide blonder med fine og gennemførte detaljer. Ud over de klassiske lingeri sæt er Obsessive også leveringsdygtige i flotte corsager, teddies og playsuits i høj kvalitet. Se for eksempel den lækre Emperita - sort corsage i sort elastan og polyester.

SENEST VISTE VARER