Reklamation

"Hvis der er noget galt med varen"

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. 
Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Du har jvf. loven 24 mdrs. reklamationsret.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal selv betale returforsendelsen

Det eneste, du skal betale, når du bruger din fortrydelsesret, er transporten af varen tilbage til os, medmindre vi har aftalt andet. Du skal kontakte os inden for”rimelig tid”. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. 
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til Love Lingeri inden for kort tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. 
Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til contact@love-lingeri.dk eller telefonisk på 29431151. For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede dig om følgende:

1. Send os en kort beskrivelse af, hvordan skaden eller defekten er opstået. Bemærk venligst, at du bør kontakte vores kundeservice, så snart du opdager defekten.
2. For at dokumentere defekten skal du sammen med beskrivelsen sende 4-5 billeder.
Defekten skal fremgå tydeligt på minimum ét af billederne. Derudover skal du sikre, at dine fotografier viser hele produktet, én gang foran og bag på.
3. Send billederne pr. mail til contact@love-lingeri.dk
4. Oplys venligst hvilket ordrenummer varen er købt på – eller vedlæg kopi af ordrebekræftelse/kvittering.
5. Efter vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation.

Hvis du skal retunerer varen/varerne, bedes du udfylde returseddelen og sende varen/varerne til:


love-lingeri.dk
Raklev Høje 66
4400 Kalundborg
Danmark


Bemærk at love-lingeri.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returseddelen finder du under handelsbetingelser nederst på siden. Den kan man udfylde og retunere sammen med, den varer/varerne som er itu. VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet os besked om reklamationen, og sender det retur senest 14 dage efter, du har givet os besked om reklamationen.
Ved evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Email: contact@love-lingeri.dk eller tlf: 29431151.

SENEST VISTE VARER