Sådan passer du bedst på dit wetlook tøj

Hører du til gruppen af kvinder, som ønsket at tilføje lidt ekstra spænding til garderoben? Så har du sikkert et eller flere stykker wet look tøj i dit skab eller i din undertøjsskuffe.

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig et eller flere stykker tøj i det populære wetlook materiale, bør du gøre dig selv den tjeneste at tjekke udvalget ud. Du vil ikke fortryde en investering i wetlook tøj. Men hvad er wetlook egentlig og hvordan vedligeholder man dette spændende materiale?

Wetlook lingeri – hvad er nu det?

Wetlook lingeri er et unikt produkt inden for modebranchen, der kombinerer sanselighed med et særligt råt statement. Denne type lingeri får sit navn fra det skinnende, ofte sorte tekstil materiale, der simulerer udseendet af lak eller vådt læder.

Lingeri fremstillet i wetlook materialer har imidlertid en mere behagelig fornemmelse og er meget mere elastisk end lak, læder og vinyl. Wetlook lingeri kan tage form af alt fra korsetter, bukser, kjoler, bodysuits til undertøj. Det våde, skinnende look har især vundet popularitet på grund af dets evne til at fremhæve kroppens forførende former og skabe et lækkert, forførende udtryk.

Vedligeholdelse af wetlook tøj

Ligesom det er tilfældet med alle andre typer tøj i sarte materialer, skal wetlook tøj selvfølgelig vaskes efter brug, af hygiejniske årsager. Men her skal du være opmærksom på, at wetlook materialet er et delikat produkt, hvilket kræver omhyggelig behandling hvis det unikke udseende og den perfekte pasform skal bevares.

Korrekt vedligeholdelse kan forlænge levetiden på wetlook materialer, så du kan beholde og nyde dit lingeri i mange år fremover. Desuden vil ordentlig pleje sikre, at dit lingeri altid ser nyt og friskt ud, fri for pletter og andre skade, der kan ødelægge dets æstetiske appel.

Hvordan vasker jeg mit wetlook tøj?

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at wetlook tøj ikke bør vaskes i maskine. De kraftige omdrejninger og høje temperaturer i en vaskemaskine kan forårsage skade på det følsomme stof.

I stedet bør du vaske dit wetlook tøj i hånden med koldt eller lunkent vand. Brug en mild sæbe eller et specielt designet vaskemiddel til delikate og sarte materialer gerne den samme, som du anvender i forbindelse med vask af for eksempel silke eller uld. Du bør desuden undgå at gnide eller vride tøjet for hårdt, da dette kan strække eller skade materialet.

Efter vask bør wetlook tøj ligge til tørre på et håndklæde bredt ud over dit tørrestativ. Varmen fra en tørretumbler kan beskadige stoffet, og hvis du hænger tøjet til tørre, kan det strækkes ud af facon.

Beskyttelse og korrekt opbevaring af dit wetlook tøj

Foruden omhyggelig og skånsom vask er det en god idé at sikre korrekt opbevaring af dit wetlook tøj. Såvel lingeri som andre former for beklædning bør opbevares på et køligt, tørt sted, væk fra direkte sollys, da UV-stråler kan falme og ødelægge stoffet – for eksempel i en skuffe.

Når du opbevarer dit wetlook tøj, skal du undgå at klemme det sammen eller folde det for stramt, da dette kan forårsage permanente folder eller mærker. Med den rette vask og pleje samt korrekt opbevaring kan det holde sig pænt i mange år.

 

Sådan passer du bedst på dit wetlook tøj

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.