Lær at style en chemise i dit hverdagslook

Blandt de mest kendte og elskede former for lingeri finder du den klassiske chemise. Selve navnet chemise kommer sig af det franske ord for skjorte. Den fine, luftige top kan bruges til alle lejligheder, hvad end om det er en hjemme aften eller en tur i byen. En chemise, har samme funktion som en almindelig skjorte. 

En chemise kan være lige hvad du har brug for den til at være, et stilet hverdagslook eller noget helt andet. I denne blog kan du læse mere om hvordan du styler din chemise til at kunne bæres af et par jeans eller en nederdel, således at dette yndige stykke beklædning ikke udelukkende skal bruges bag lukkede døre. Men før vi dykker ned i hverdagsstyling af chemisen, er det en god idé først finde ud af, hvad en chemise egentlig er.

Hvad er en chemise?

Som nævnt oven for kommer navnet chemise af det franske ord for skjorte, men begrebet har en mere specifik betydning, når det kommer til modeverdenen. I dens enkleste form er en chemise en løstsiddende kjole eller top, der hænger lige ned fra skuldrene, som oftest er uden en defineret talje.

Chemisen er især kendt for sin dejlige komfort og forskellighed. Chemiser findes i forskellige længder, materialer og mønstre, og er oftest fremstillet af lette materialer såsom silke eller satin. Mange chemise modeller er udover dette forsynet med fine, feminine detaljer som for eksempel blonder eller lacings.


Styling af en chemise til hverdagsbrug – et væld af muligheder

Chemisen er en klar favorit i modeverdenen på grund af dens alsidighed. Der er rigtig mange måder, hvorpå en chemise kan udgøre et lækkert look i et casual outfit. Her er nogle tips til, hvordan du kan style en chemise til et stilfuldt hverdagslook.

  • Lag på lag: En af de nemmeste måder at tilføje interesse og dybde til dit outfit på, er ved at bruge lag. Prøv at parre din chemise med en strikket cardigan eller en læderjakke, for at opnå et flot og nuanceret udtryk. Kontrasten mellem den florlette chemise, den henholdsvis praktiske cardigan og den rå læderjakke skal nok vække opsigt og beundring!
  • Tilføj spændende accessoires, til looket: En chemise vil, uanset om du hælder til den enkelte, hvide model eller om du går efter en farvestrålende chemise med blonder og alskens pynt, kunne fungere perfekt med det rette tilbehør. Du kan bære den som en statement-halskæde eller et par store øreringe for at tilføje mere personlighed. Du kan også tilføje et bælte rundt om taljen for at skabe definition og give dit look en mere poleret kant.
  • Mix og match: Husk, at en chemise kan bæres på mange forskellige måder. Du kan parre den med et par skinny jeans eller leggings for et mere afslappet look, eller du kunne bære den sammen med en pencil skirt for et stiligt og elegant udtryk.

En chemise er et vidunderligt stykke tøj, der virkelig kan hæve din garderobe. Uanset om du er til et afslappet outfit til weekenden eller et smart hverdagslook, er en chemise altid et godt og sikkert valg. Med lidt kreativitet kan du nemt tilpasse din chemise til enhver stil og lejlighed.

Se vores udvalg af chemiser her.

Lær at style en chemise i dit hverdagslook

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.