Trussen er den vigtigste del af et lingeri sæt og samtidig den mest intime beklædningsdel i din garderobe. Derfor er det vigtigt at du vælger de rette trusser. I det følgende kan du blive klogere på hvilke typer trusser der findes på markedet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Trusser Af Brian -

Måske tænker du mest i ekstravaganza baner når talen falder på lingeri. Dette er der ikke noget at sige til.

Lingeri forbindes som oftest med forførende undertøj, som man kan iføre sig for at skabe en helt særlig stemning i soveværelset. Det er de færreste som overvejer at iføre sig lingeri til hverdag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Brian -

Bliv strandklar med nyt badetøj

21. maj 2022 12.10.01 CEST

Sommeren nærmer sig – og med den strandsæsonen. Er du en af dem, som nyder at slikke sol eller boltre dig i bølgen blå, er det nu, du skal ud og finde dit nye badetøj.

Den gamle, slidte badedragt, som efterhånden er opløst af svømmehallens klorvand, vil ikke gøre sig godt på strandpromenaden. Og en helt slasket bikini, som ikke længere har noget, der minder om elastik i stoffet, vil næppe virke flatterende for dine former.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Brian -

Det er ikke altid lige nemt at finde pænt lingeri i den rette størrelse. I hvert fald ikke hvis ens kropstype ligger uden for det, der defineres som normal. Især de lidt større piger kan have svært ved at finde smukt undertøj, som samtidig er behageligt.

Det ses ofte at især BH’er, som er fremstillet i store størrelser, måske nok er funktionelle, men langt fra kønne. Det er som om lingeribranchen har besluttet sig for, at alt over en vis størrelse ikke fortjener pyntelige og dekorative detaljer eller et lækkert design.

Sådan kan det i hvert fald hurtigt komme til at se ud, hvis man fortrinsvis handler i fysiske lingeributikker. Og det kan få de fleste til at miste modet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Plus size lingeri Af Brian -

Skal din undertøjsskuffe opdateres med lækkert og forførende lingeri? Så bør du se dig godt for. Det lingeri som passer til din veninde – eller til mannequin-dukkerne i lingeributikkens vinduer – passer ikke nødvendigvis til dig.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke typer lingeri som passer til diverse kropstyper. Det er nemlig ikke alle lingerimodeller, som sidder lige godt på forskellige mennesker. Og du har en langt bedre chance for at finde lingeri, som fremhæver dine bedste sider, hvis du kender din egen kropstype.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Brian -