Fortrydelsesret

Fortrydelsesret:
Ifølge loven har du altid 14 dages fortrydelsesret ved online køb. når du handler som forbruger. Dog er der undtagelser for varer købt efter den 14. november til brug som julegaver; disse varer kan byttes inden for 3 uger efter juleaften.
Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du kontakte os indenfor 14 dage efter modtagelsen af produktet på contact@love-lingeri.dk.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os en entydig erklæring og meddelelse senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi forventer, at du sender varerne tilbage hurtigst muligt efter at have meddelt os om din fortrydelse.
(Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelsen af pakken eller nægte at hente pakken i pakkeshop, uden at give os tydelig meddelelse om dette) Sker det alligevel, og vi ikke modtager en skriftlig mail fra dig, modregner vi udgifter forbundet med returnering til os, fra det vi kreditere varen. Det er muligt at få sendt varen igen, mod betaling af fragt.
Du må håndtere varerne efter modtagelsen på en måde, der gør det muligt at fastslå varernes art, egenskaber og funktion.
Bemærk, at der findes varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, eller hvor du kan miste din fortrydelsesret.

SENEST VISTE VARER