Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri, er du sikkert også lidt tøvende i forhold til at gå i de helt særlige butikker, som forhandler den slags. Hvad hvis din nabo eller din kollega ser dig, eller måske et familiemedlem? Det kan godt være lidt akavet at hilse på, mens man står med et bh sæt i den ene hånd og et par hofteholdere i den anden.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

 

Hvordan taler jeg dirty til min partner?

Når du beslutter dig for at kickstarte jeres erotiske eskapader, handler det først og fremmest om at vælge den rette kontekst. Du bør planlægge din forføreriske strategi nøje, og ikke overlade noget til tilfældighederne.

Du kan ikke bare fyre en masse frække ord af og forvente, at det gør tricket. Dirty talk handler i høj grad om at skabe et fantasifuldt rum, hvor hvad som helst kan ske.

Spiller du dine kort rigtigt, kan du til gengæld roligt regne med masser af respons. De fleste mænd og kvinder sætter nemlig stor pris på at få frække og flirtende ord hvisket i øret. Selvfølgelig forudsat at det sker på det rette sted og det rigtige tidspunkt.

 

Dirty talk kræver situationsfornemmelse

Dirty talk er noget, som hører hjemme i bestemte sammenhænge. Du kan ikke bare begynde at tale dirty til din partner under middagen hos svigerfamilien og forvente, at det kaster det store erotiske eventyr af sig.

Her er det klart bedre at vente, til I er kommet hjem. Og under alle omstændigheder bør du lodde stemningen, inden du begiver dig ud i dirty talk.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Vælg en trusse, som passer til dig

21. sep. 2021 10.15.54 CEST

Når du har besluttet dig for en god bh, som støtter og løfter som ønsket, skal du tage stilling til hvilken type trusser du ønsker dig. Et sikkert bud på en trusse, som tager kegler hos de fleste mænd, er den klassiske og super sassy g strengs trusse. Den originale g streng er inspireret af Brasiliens karnevals dragter, og består af blot to minimalistiske trekanter af stof – gerne blonde – som er forbundet med tynde snore. En g strengs trusse dækker kun det aller mest nødvendige, og overlader meget lidt til fantasien.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Trusser Af Love Lingeri

Hører du til gruppen af kurvede kvinder med flotte feminine former, som har svært ved at finde lingeri, der passer?

Så bør du kigge dig om efter plus size lingeri.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Plus size lingeri Af Love Lingeri