Black Friday har i mange årtier været et velkendt fænomen i USA. Dagen falder altid på fredagen efter Thanksgiving Day, som traditionelt er placeret på den sidste torsdag i november måned. Her har amerikanerne nemlig som regel en fridag, og dermed er der tid til at gå på shoppingture rundt omkring i butikker og stormagasiner.

Inden for de seneste år har den amerikanske tradition vundet indpas i Danmark. Og selvom vi ikke har fri på denne dag, er der stadig gode muligheder for at shoppe – nu om stunder kan dette nemlig gøres via nettet. Det betyder, at du med stor fordel kan udnytte de heftige rabatter, som følger med Black Friday udsalget.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Skal konen eller kæresten forkæles med en sød gave – måske i en særlig anledning? Så kan du med fordel investere i lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig ikke blot en særdeles personlig gave, som kan gøre enhver kvinde lykkelig. Når du giver for eksempel et forførende BH- og trussesæt i gave, signalerer du samtidig, at du sætter pris på hendes erotiske femininitet.

Og så er lingeri samtidig en gave til dig!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

 

Lingeri og undertøj er på mange måder to sider af samme sag. Lingeri indeholder undertøjselementer i en noget finere og som regel lidt mere forførende version end de gængse former for undertøj.

Det er for eksempel i lingeri-sektionen, du finder blondetrusser med tilhørende BH’er, de smukkeste strømper og de ultra sassy beklædningsgenstande som for eksempel korsetter og corsager. Og så er lingeri som regel en del mere gennemført i designet end det undertøj, du kan købe i supermarkedet.

Lingeri – smukt og charmerende undertøj

Når du køber lingeri, køber du ikke kun undertøj – lingeri er en kategori for sig.

Med lingeri får du ikke blot en funktionel BH, som skal holde barmen på plads, eller et par underbukser som skal danne barriere mellem dine intime dele og dit hverdagstøj. Lingeri har nemlig samtidig til formål at fremhæve dine smukkeste sider, samtidig med at der lægges stor vægt på komfort.

Vælger du at iføre dig lingeri, giver du dig selv plads til at være den kvinde du er – forførende og feminin. Og samtidig giver du dig selv den gave, det er at være iført behageligt undertøj i kvalitetsmaterialer.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri