Der kan hurtigt opstå forvirring, når talen falder på de forskellige elementer, som udgør genren special lingeri. Hedder det for eksempel en strømpeholder eller en hofteholder – og hvad er forskellen på de to begreber?

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Hofteholder Af Love Lingeri

Et rigtigt vigtigt element i din intime garderobe er den lækre, velsiddende bh. Uanset størrelsen på din barm, er det vigtigt, at du er i besiddelse af mindst en bh eller bralette i lækre materialer og med den perfekte pasform. Og det kan sagtens lade sig gøre at finde en bh med eller uden bøjle, som passer til netop din størrelse og kropsbygning. Det handler blot om at vide præcis hvad du skal kigge efter.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Det kan godt være noget af en kunst at finde en bh, som sidder helt perfekt. Den bh, som får din veninde til at ligne en guddommelig åbenbaring, kan fungere helt håbløst på dig – også selv om I næsten bruger samme størrelse. Med bh'er er det nemlig de små marginaler som tæller. Og du bør derfor bruge tid på at udvælge den helt rigtige bh model, som passer til netop din krop.

I det følgende vil vi gennemgå fem vigtige faktorer, som gør sig gældende i forhold til en bh's pasform.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH Af Love Lingeri

Kender du det, at du tager din bh af efter en lang dag – og så har du mærker over det hele? Dette skyldes højst sandsynligt, at du har valgt en bh, som ikke passer til din krops facon. Du kan også være vokset ud af din bh (det er rigtig ærgerligt, men hey – det sker for os alle sammen). Bh'en kan også have mistet sin pasform ved vask eller gennem almindeligt slid. Du skal jo faktisk helst skifte din bh ud mindst en gang om året – af samme årsag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i BH Af Love Lingeri

Fuldend dit outfit med lækkert lingeri

23. okt. 2019 10.05.41 CEST

Måske forbinder du mestendels lingeri med lækkert og delikat undertøj, som har et erotisk tilsnit. Dette er også korrekt – frækt undertøj er en stor del af lingeri kataloget. Men lingeri er ikke begrænset til intim beklædning. Der findes flere forskellige typer lingeri, som er designet til at bruge sammen med eksempelvis fest tøj – og som du sagtens kan bruge som en del af dit outfit, når du er på bar eller på diskotek.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri

Sådan passer du på dit BH sæt

21. okt. 2019 14.00.41 CEST

Når du lige har købt dig en ny bh – eller måske et fint bh og trusse sæt – har du sandsynligvis et ønske om at bevare det lækre stykke lingeri pænt og velsiddende så længe som muligt. Det er ikke uden grund, at frækt og elegant blonde undertøj på engelsk benævnes ”delicates”. Det er nemlig lige, hvad lingeri er: Delikat, i både den ene og den anden forstand. Blonder, pyntebånd, silke, satin og andre stoffer, af hvilke lingeri kunne tænkes at være fremstillet, tåler meget dårligt en alt for hårdhændet behandling – i hvert fald når det gælder vask og vedligeholdelse.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Lingeriguide: Få styr på begreberne

18. okt. 2019 13.05.41 CEST

Kender du det, at du er helt lost i begreberne, når det handler om frækt undertøj? Har du svært ved at se forskel på en bralette og en bh – og ville du ikke kunne forklare forskellen på en corsage og et korset, hvis du blev spurgt? Så har du her en frisk guide til de mest kendte begreber inden for lingeri.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide Af Love Lingeri

Find en hofteholder, som passer til dig

16. okt. 2019 12.46.23 CEST

Når din basis lingeri garderobe er på plads, kan du begynde at tænke i udvidelser. Du har måske kigget på korsetter og corsager, eller på de fine og frække teddies og body suits – men måske er det ikke helt der du er endnu. Så kunne det måske være nærliggende i stedet at investere i en rigtig fræk og flirtende hofteholder, som du kan bruge sammen med dit bh og trusse sæt – eller bare for sig selv!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Hofteholder Af Love Lingeri

Wetlook - få fremhævet din krop

9. okt. 2019 15.38.53 CEST

Hvis du falder for det sorte, våde og stramme look, er wetlook lingeri eller kjole lige noget for dig.
Wetlook er lavet i et sort og skinnende materiale, der giver et vådt læder udtryk.
Den skinnende effekt drager ethvert øje, og ifører du dig en wetlook kjole, kan du være sikker på at tiltrække dig masser af opmærksomhed.
Alle vores wetlook kjoler signalerer styrke, selvsikkerhed og ikke mindst sensualitet.
Er du på udkig efter netop dette look, er der god grund til at gå på opdagelse i vores sor

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love-lingeri

En hofteholder er langt mere end blot et stykke undertøj med stropper, der holder nylonstrømperne på plads.
Hofteholdere er nemlig for mange indbegrebet af femininitet, og derfor har de også en stærk tiltrækkende effekt. 
Hos love-lingeri forhandler vi hofteholder med og uden fine blonder.
Har du altid drømt om at få fingre i et sæt opsigtsvækkende hofteholdere, har du altså nu muligheden for at gøre drøm til virkelighed.
Med en opsigtsvækkende hofteholder vil du kunne føle dig lækker fra inderst til yderst!

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Hofteholder Af Love-lingeri

Kan du godt lide, når din dame ifører sig noget, der er lækkert at kigge på?
Og er du netop nu på udkig efter noget lækkert lingeri til din kvinde?
Så har vi hos love-lingeri et stort udvalg, hvor du med garanti vil kunne finde noget, der falder i jeres smag.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Love Lingeri Af Love Lingeri