Lingeriguide: Få styr på begreberne

18. okt. 2019 13.05.41 CEST

Kender du det, at du er helt lost i begreberne, når det handler om frækt undertøj? Har du svært ved at se forskel på en bralette og en bh – og ville du ikke kunne forklare forskellen på en corsage og et korset, hvis du blev spurgt? Så har du her en frisk guide til de mest kendte begreber inden for lingeri.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Ferie Sæson

28. jul. 2021 13.55.40 CEST

 

Du kender helt sikkert denne her:

Sommeren bølger hen over Europa med sine gavmilde varmegrader der får familier til at flokkes om udendørsgrillhygge og strandgæster der valfarter til lune sandstrande.

Du har sammen med andre brave kvinder vovet dig ud på sommerens lækreste færd – stedet hvor hav, sand og tårnhøje forventninger mødes i et skæbnesvangert øjeblik: strandens badesæson. Med ophøjet ro, slynger du strandtasken over skulderen og retter på sommerkjolen, velvidende at du om et kort sekund skal vise de andre ferieglade badegæster dit ømmeste punkt – din krop.

Er det solen eller begynder du langsomt at pible med sved fordi du ved, at det er uundgåeligt? Bare jeg ikke havde spist den grillpølse i går! Hvorfor gik vi også den tur ned til havnekioskens lækre isvafler?! Med stigende frustration kaster du håndklædet og klipklapperne i sandet og ser frygten i øjnene.

Foran dig slanger sig flere tusinde kvinder i bikini på rad og række som solbrune supermodeller. Øv. Virker det ikke som om de drejer ansigtet mod dig, for at se dit højrøde ansigt gløde med forlegenhed? Pludselig strammer bikinien alle de forkerte steder og du har lyst til at gemme dig langt under et picnictæppe.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Sådan passer du på dit BH sæt

21. okt. 2019 14.00.41 CEST

Når du lige har købt dig en ny bh – eller måske et fint bh og trusse sæt – har du sandsynligvis et ønske om at bevare det lækre stykke lingeri pænt og velsiddende så længe som muligt. Det er ikke uden grund, at frækt og elegant blonde undertøj på engelsk benævnes ”delicates”. Det er nemlig lige, hvad lingeri er: Delikat, i både den ene og den anden forstand. Blonder, pyntebånd, silke, satin og andre stoffer, af hvilke lingeri kunne tænkes at være fremstillet, tåler meget dårligt en alt for hårdhændet behandling – i hvert fald når det gælder vask og vedligeholdelse.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Et rigtigt vigtigt element i din intime garderobe er den lækre, velsiddende bh. Uanset størrelsen på din barm, er det vigtigt, at du er i besiddelse af mindst en bh eller bralette i lækre materialer og med den perfekte pasform. Og det kan sagtens lade sig gøre at finde en bh med eller uden bøjle, som passer til netop din størrelse og kropsbygning. Det handler blot om at vide præcis hvad du skal kigge efter.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Med alderen er der visse kropsdele, som uvægerligt rykker sydpå. Tyngdekraften har humor, som det gamle mundheld siger – og storhed står i den grad for fald, når det gælder de kvindelige attributter. Det er en kendt sag, at hvad der var frodigt og blomstrende i ungdommens spæde vår, i løbet af sommeren og efteråret vil begynde at hænge. Men faktisk er der ret mange ting, du selv kan gøre for at bevare dine bryster smukke og spændstige langt op i årene. I det følgende vil vi gennemgå fem vigtige tiltag for en smukkere barm – hele livet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

3D Secure og to-faktor godkendelse

9. jan. 2021 12.10.52 CET

 Både Dankort, VISA og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for jer kunder og os som har forretning på nettet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri