Lingeriguide: Få styr på begreberne

18. okt. 2019 13.05.41 CEST

Kender du det, at du er helt lost i begreberne, når det handler om frækt undertøj? Har du svært ved at se forskel på en bralette og en bh – og ville du ikke kunne forklare forskellen på en corsage og et korset, hvis du blev spurgt? Så har du her en frisk guide til de mest kendte begreber inden for lingeri.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Ferie Sæson

28. jul. 2021 13.55.40 CEST

 

Du kender helt sikkert denne her:

Sommeren bølger hen over Europa med sine gavmilde varmegrader der får familier til at flokkes om udendørsgrillhygge og strandgæster der valfarter til lune sandstrande.

Du har sammen med andre brave kvinder vovet dig ud på sommerens lækreste færd – stedet hvor hav, sand og tårnhøje forventninger mødes i et skæbnesvangert øjeblik: strandens badesæson. Med ophøjet ro, slynger du strandtasken over skulderen og retter på sommerkjolen, velvidende at du om et kort sekund skal vise de andre ferieglade badegæster dit ømmeste punkt – din krop.

Er det solen eller begynder du langsomt at pible med sved fordi du ved, at det er uundgåeligt? Bare jeg ikke havde spist den grillpølse i går! Hvorfor gik vi også den tur ned til havnekioskens lækre isvafler?! Med stigende frustration kaster du håndklædet og klipklapperne i sandet og ser frygten i øjnene.

Foran dig slanger sig flere tusinde kvinder i bikini på rad og række som solbrune supermodeller. Øv. Virker det ikke som om de drejer ansigtet mod dig, for at se dit højrøde ansigt gløde med forlegenhed? Pludselig strammer bikinien alle de forkerte steder og du har lyst til at gemme dig langt under et picnictæppe.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Sådan passer du på dit BH sæt

21. okt. 2019 14.00.41 CEST

Når du lige har købt dig en ny bh – eller måske et fint bh og trusse sæt – har du sandsynligvis et ønske om at bevare det lækre stykke lingeri pænt og velsiddende så længe som muligt. Det er ikke uden grund, at frækt og elegant blonde undertøj på engelsk benævnes ”delicates”. Det er nemlig lige, hvad lingeri er: Delikat, i både den ene og den anden forstand. Blonder, pyntebånd, silke, satin og andre stoffer, af hvilke lingeri kunne tænkes at være fremstillet, tåler meget dårligt en alt for hårdhændet behandling – i hvert fald når det gælder vask og vedligeholdelse.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

 

Hvordan taler jeg dirty til min partner?

Når du beslutter dig for at kickstarte jeres erotiske eskapader, handler det først og fremmest om at vælge den rette kontekst. Du bør planlægge din forføreriske strategi nøje, og ikke overlade noget til tilfældighederne.

Du kan ikke bare fyre en masse frække ord af og forvente, at det gør tricket. Dirty talk handler i høj grad om at skabe et fantasifuldt rum, hvor hvad som helst kan ske.

Spiller du dine kort rigtigt, kan du til gengæld roligt regne med masser af respons. De fleste mænd og kvinder sætter nemlig stor pris på at få frække og flirtende ord hvisket i øret. Selvfølgelig forudsat at det sker på det rette sted og det rigtige tidspunkt.

 

Dirty talk kræver situationsfornemmelse

Dirty talk er noget, som hører hjemme i bestemte sammenhænge. Du kan ikke bare begynde at tale dirty til din partner under middagen hos svigerfamilien og forvente, at det kaster det store erotiske eventyr af sig.

Her er det klart bedre at vente, til I er kommet hjem. Og under alle omstændigheder bør du lodde stemningen, inden du begiver dig ud i dirty talk.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Et rigtigt vigtigt element i din intime garderobe er den lækre, velsiddende bh. Uanset størrelsen på din barm, er det vigtigt, at du er i besiddelse af mindst en bh eller bralette i lækre materialer og med den perfekte pasform. Og det kan sagtens lade sig gøre at finde en bh med eller uden bøjle, som passer til netop din størrelse og kropsbygning. Det handler blot om at vide præcis hvad du skal kigge efter.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

Med alderen er der visse kropsdele, som uvægerligt rykker sydpå. Tyngdekraften har humor, som det gamle mundheld siger – og storhed står i den grad for fald, når det gælder de kvindelige attributter. Det er en kendt sag, at hvad der var frodigt og blomstrende i ungdommens spæde vår, i løbet af sommeren og efteråret vil begynde at hænge. Men faktisk er der ret mange ting, du selv kan gøre for at bevare dine bryster smukke og spændstige langt op i årene. I det følgende vil vi gennemgå fem vigtige tiltag for en smukkere barm – hele livet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

3D Secure og to-faktor godkendelse

9. jan. 2021 12.10.52 CET

 Både Dankort, VISA og MasterCard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for jer kunder og os som har forretning på nettet.

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri

 

Lingeri og undertøj er på mange måder to sider af samme sag. Lingeri indeholder undertøjselementer i en noget finere og som regel lidt mere forførende version end de gængse former for undertøj.

Det er for eksempel i lingeri-sektionen, du finder blondetrusser med tilhørende BH’er, de smukkeste strømper og de ultra sassy beklædningsgenstande som for eksempel korsetter og corsager. Og så er lingeri som regel en del mere gennemført i designet end det undertøj, du kan købe i supermarkedet.

Lingeri – smukt og charmerende undertøj

Når du køber lingeri, køber du ikke kun undertøj – lingeri er en kategori for sig.

Med lingeri får du ikke blot en funktionel BH, som skal holde barmen på plads, eller et par underbukser som skal danne barriere mellem dine intime dele og dit hverdagstøj. Lingeri har nemlig samtidig til formål at fremhæve dine smukkeste sider, samtidig med at der lægges stor vægt på komfort.

Vælger du at iføre dig lingeri, giver du dig selv plads til at være den kvinde du er – forførende og feminin. Og samtidig giver du dig selv den gave, det er at være iført behageligt undertøj i kvalitetsmaterialer.

 

...  Læs mere
0 Kommentarer | Oprettet i Guide By Love Lingeri