Sådan finder du den rigtige BH-størrelse

Hvordan finder jeg ud af hvilken størrelse jeg bruger?

Hvis du nogen sinde har købt en bh, kan du sikkert nikke genkendende til forvirringen, en bh størrelse består nemlig af to størrelsesangivelser. Den ene angiver omkredsen under barme, den anden angiver størrelsen på skålen, og er anført i bogstaver (for eksempel A, B eller C).

Med et målebånd er det relativt nemt at måle omkredsen, men skålstørrelsen kan godt drille lidt. Det kan godt være vanskeligt at vurdere, om man er en 85B eller en 80C, og derfor kan det være en god idé at prøve sig lidt frem. Du kan for eksempel vælge at købe begge modeller og så prøve dig frem.

Som hovedregel skal bh'en sidde stramt i yderste hægte, da den kommer til ud udvide sig med tiden, men den må ikke stramme så meget i siderne, at der dannes buler under armene. Barmen skal ligge naturligt i skålene, og eventuelle bøjler må ikke snære eller føles ubehagelige mod huden. Ydermere, så skal du naturligvis kunne lide bh'ens design.

Find den rette bh model ud fra din kropstype

Der findes flere forskellige typer bh design, som hver især egner sig til forskellige typer bryster. Er du en af de heldige, som er udstyret med en flot og fyldig barm, kan du med fordel vælge en full cup bh. En full cup bh, som for eksempel den utroligt lækre Forest bh fra Gorsenia løfter, støtter og former din barm, så den får den mest forførende facon.

Har din barm mere diskrete dimensioner, kan du give den lidt ekstra wow med en push up bh eller en bh med vatteret fyld. Push up bh'en er særligt indrettet til at give barmen mere volumen, den er udstyret med fyld i bunden af skålene i form af skum eller gel, som skubber brysterne op og skaber den flotteste kavalérgang.

En vatteret bh eller bralette giver naturlig fylde til den mindre barm. Se et eksempel herpå i bh'en tilhørende det smukke og eksklusive Passionata bh og trusse-sæt i hvid blonde. Denne lækre bh er både forførende og uskyldsren i al sin jomfruelige hvidhed, og egner sig fint til den spinkle krop med mindre udtalte kurver.

Braletten – til dig, som ønsker bevægelsesfrihed

En bralette er en bøjleløs variant af den klassiske bh, og har især vundet popularitet i lingeriverdenen, da den umiddelbart giver bedre bedre bevægelsesfrihed og dermed mere plads til begejstring. Her hos Love Lingeri kan du finde et stort udvalg af lækre braletter i alle størrelser og flere forskellige modeller – lige fra den neutrale sports-bh fra Calvin Klein og til den ultra frække Vixson Voque bralette, som absolut intet overlader til fantasien!

Sådan finder du den rigtige BH-størrelse

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.