En forkert BH kan give smerter, hovedpine og eksem

Din bh kan give dig eksem

Især de storbarmede kvinder kan få problemer med skade på huden, forårsaget af bh'er. Hører du til de heldige, som er udstyret med en stor, flot barm, bør du således være ekstra opmærksom på din bh. Lange varme sommerdage kan være en pine for os barmfagre kvinder, fordi varmen gør, at vi sveder ekstra og særligt meget under barmen, hvilken i sig selv kan give anledning til udslæt. Derfor foretrækker vi at gå med bh, som løfter barmen fri af huden, Men bh'en kan også slide på den sarte hud under barmen og på siden af kroppen.

Det er derfor vigtigt, at du vælger en bh i en god størrelse og med en pasform som komplimenterer dine kurver. Hvis stropperne i bh'en snærer, kan de gnave huller i huden, og der kan opstå infektion. Og hvis skålene i bh'en ikke er fremstillet i et åndbart materiale, kan huden ikke komme af med varmen og fugten og så er det, at der hurtigt opstår eksem.

Til den storbarmede kvinde anbefaler Love Lingeri en full cup bh. Fordelen ved en full cup bh til store kvinder er, at denne type bh er særligt designet til de store bryster. Med en full cup bh løftes, formes og støttes barmen optimalt. Se for eksempel den flotte Forest full cup bh fra Gorsenia, som både er flot og funktionel. Vælger du denne type bh, vil du sagtens kunne klare dig igennem sommeren uden eksem eller udslæt.

Er du udstyret med en mindre barm, kan du forhindre disse skader på huden ved at vælge en bralette. En bralette er en bøjleløs bh, som således er en del mere behagelig at have på i længere tid ad gangen end en traditionel bøjle bh. Den lille barm har ikke brug for samme støtte som en tungere én af slagsen, og derfor kan du med fordel bruge en bralette til daglig. Se for eksempel de utroligt bløde og behagelige braletter fra Calvin Klein, som sagtens kan bruges under en t-shirt.

Undgå at få hovedpine af din bh

En anden grund til, at det er rigtig vigtigt at vælge en bh i den rette størrelse og med den optimale pasform, er, at en dårlig bh kan give dig hovedpine og spændinger. Hvis din bh er for stram rundt om busten, kan de stive metal bøjler, som sidder i bunden af skålene, trykke på et bestemt sted på muskulaturen, som hæfter på de ti til syv øverste ribben og fortsætter om på skulderbladene.

Når disse muskler hæmmes, vil kroppen automatisk forsøge at kompensere ved at trække skuldrene op om ørerne, hvilket belaster muskulaturen i nakken, og giver anledning til spændingshovedpine. Undersøgelser peger på, at det mestendels er kvinder med stillesiddende arbejds stillinger for eksempel foran en computer, som lider af dette syndrom.

Hos Love Lingeri ser vi naturligvis helst ikke, at piger og kvinder skal se deres bh'er som tortur instrumenter, som giver smerter i det daglige. Derfor anbefaler vi for det første, at du lærer din bh størrelse at kende, før du shopper, dette kan gøres ved at få taget mål i den lokale lingeri butik. For det andet henstiller vi til, at du gentager denne procedure en gang om året, før du køber ny bh. Din krop kan have ændret sig (og det samme kan din bh). Og for det tredje kan du med fordel skifte bøjle bh'en ud med en bralette på hverdage, så du ikke skal gå med en stram bøjle bh flere timer ad gangen. Du kan se alle vore flotte braletter her.

En forkert BH kan give smerter, hovedpine og eksem

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.