Strap on

En strap on kan være et godt krydderi til par, der gerne vil prøve noget nyt. Det kan give jer en anderledes måde at være sammen på. Strap on kan både bruges af heteroseksuelle og lesbiske par.Som heteroseksuelt par giver denne form for sexlegetøj jer mulighed for at bytte roller. Det kan være sjovt og pirrende at prøve at sætte sig i den andens sted.

Som lesbisk par kan en strap on give jer mulighed for at være sammen på en anden måde, end I plejer. Bæltet, der holder stap on'en kan justeres, så det er muligt for forskellige personer at bruge den. I behøver derfor ikke at have en hver. Det er også med til at give legetøjet en langt højere grad af fleksibilitet. Det samme gør muligheden for at vælge en strap on i den størrelse, som I ønsker. 

Vi har produkter fra disse førende Brands:

LovetoyPipedreamRimba og You2Toys.

 

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Vælg mellem forskellige størrelser af strap on

Når I køber en strap on, har I mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser. Det er med til at gøre, at I kan finde en størrelse, der passer til jeres behov.

Dildoerne på en strap on kan typisk skiftes ud, hvilket giver jer mulighed for at have forskellige størrelser af strap ons, som I kan bruge.Når du ser i produktbeskrivelserne, kan du finde ud af, hvor stor en diameter de forskellige former for strap ons har. 

Hvis den, der har stap on'en på, ønsker en højere grad af nydelse, kan I vælge en strap on med en indvendig dildo til analt brug. Det giver jeres stap on yderligere funktioner. Begge dildoer kan tages af og byttes ud med større eller mindre efter behov.

 

Strap on til mænd

I et heteroseksuelt forhold vil det typisk ikke være manden, der har strap on på, men vi fører faktisk også en version, der kan bruges af mænd. Denne version sætter du fast på penis og testikler med to penisringe. Derefter kan du bruge den til penetration. Den er altså med til at give ekstra tilfredsstillelse til både dig og din partner. 

Derudover er strap on'en med til at gøre, at du kan holde længere som mand. Den gør dermed din erektion hårdere og sørger for, at den vil holde i længere tid. Det er altså igen med til at give både dig og din partner en højere grad af nydelse. 

 

Strap on i lækre og bløde materialer

Alle vores strap ons er lavet i materialer, der er meget behagelige mod huden. Det gør, at de er meget rare for dig at bruge. Det typiske materiale er silikone, der er meget blødt og rart for dig at røre ved. 

Derudover er der den fordel ved silikone, at det er meget nemt for dig at rengøre. Det gør, at du nemt kan gøre din strap on ren efter brug. Som med alt andet sexlegetøj bør du sørge for at rengøre din strap on grundigt, når du har brugt den. Det kan du enten gøre med særligt rengøringsmiddel, som du kan købe her på siden, eller med almindeligt vand og mild sæbe.