Vi hylder formerne: Pikant lingeri i store størrelser

Hvad er plus size lingeri?

Plus size lingeri er andet og mere end undertøj i store størrelser.

Når du køber plus size lingeri, får du ikke blot undertøj i størrelse ekstra large eller derover. Du får trusser, BH’er, strømper, hofteholdere og andre former for lingeri, som er særligt designet til at fremhæve de bedste sider ved netop din kropstype.

Samtidig får du komfortabelt undertøj fremstillet i de bedste materialer, som føles behageligt, og som samtidig kan hjælpe dig til at skabe det udtryk, du ønsker. Dette gør sig gældende såvel for undertøj fra plus size lingeriafdelingen som for kjoler, kimonoer, roll-ons, korsetter, corsager og lignende. Og køber du plus size lingeri i en lingeributik, som har specialiseret sig inden for netop dette område, er du samtidig sikret kvalitetsprodukter fra de bedste brands på markedet.

Find den rette BH til den fyldige barm

Tilhører du plus size segmentet, og har du derfor svært ved at finde lingeri, der passer? Så døjer du sikkert allermest med at vælge den rette BH.

Mange undertøjsbutikker fører simpelt hen ikke BH’er, som ligger udenfor standardmålene. Derfor kan det hurtigt ske, at du kommer til at vælge en BH, som er for lille, når det kommer til skålstørrelse og omkreds. Og du kan også risikere at ende med en forkert BH model.

Som en kvinde med lidt ekstra til både gården og gaden bør du altid gå efter en full cup BH. En full cup BH er en BH, som ikke alene findes i store størrelser, men som også er designet til at løfte, støtte og forme den fyldige barm.

Samtidig vil en full cup BH typisk være udrustet med brede stropper i et blødt og elastisk materiale, således at du undgår gnavsår i huden på skuldrene. Selve konstruktionen af en full cup BH letter desuden belastningen på din ryg og nakke, så du helt kan slippe for spændinger.

 

LÆS OGSÅ: Push up, bralette, bøjle eller full cup? Få styr på BH modellerne

 

Vælg trusser som passer til din kropsfacon

Blot fordi du ikke føler dig godt tilpas i et par g-strengstrusser, behøver du ikke at fortvivle. Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde både tai trusser og maxitrusser, som er både smukke og selvsikre. Disse modeller støtter optimalt omkring hofte og mave, og er sammen med en full cup BH med til at give dig den eftertragtede timeglasfigur.

Når det kommer til trusser (såvel som resten af sortimentet af lækkert lingeri), er det først og fremmest et spørgsmål om at vælge de modeller, der passer til din krop, og som du føler dig godt tilpas i.

Vi hylder formerne: Pikant lingeri i store størrelser

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.