Push up, bralette, bøjle eller full cup? Få styr på BH modellerne

Når det handler om bh'er, er markedet en sand jungle, hvis man ikke på forhånd kender til de forskellige bh typer og ved, hvilken der passer bedst til éns krops type. I det følgende vil vi give et overblik over de forskellige bh typer, så du kan få et fingerpeg om hvilken bh du skal vælge.

Braletter og bh'er

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at bh'er grundlæggende deles op i to typer: Braletter og bh'er. Hvor bh kategorien tæller de traditionelle bh'er med bøjle, udmærker braletten sig derved, at den ikke er forsynet med bøjle. Bøjlen er placeret nederst i hver skål, hvor den giver ekstra støtte og komfort til den lidt større barm, og er med til at forme barmen.

Braletter kan i stedet være forsynet med vatterede skåle, som er fremstillet ud af et formpresset materiale, hvilket overflødiggør behovet for en bøjle. De fleste t shirt bh'er er braletter. Hvis du har en mindre barm, og derfor ikke har brug for så megen støtte, er braletten velegnet til dig. Og samtidig er braletten så behagelig, at den kan anvendes til hverdags brug.

Balcony og shelf bh'er

Skal du være fin i en kjole med en dyb og bred udskæring, er en balcony bh ideel. Balcony bh'en er forsynet med skåle, som har en vandret og lige udskæring og serverer, som navnet måske antyder, således din barm på en flot balkon. En shelf bh fungerer efter samme princip, men har en endnu lavere og mere kurvet udskæring, og er derfor lige nummeret frækkere.

Push up bh'er

En særdeles populær bh type for de, som gerne vil tilføje lidt mere volumen til barmen, er den klassiske push up bh. En push up bh er forsynet med ekstra og særligt megen vattering i bunden af skålene, således at barmen bliver skubbet op og indad. Denne vattering er som regel fremstillet af gele eller af formstøbt skum, som giver mere naturlighed og komfort.

I nogle push up bh'er har denne vattering form af puder, som placeres i en lomme i bunden af skålen, og som kan skiftes ud efter behov. Med en push up bh får du en flot og fyldig barm og en uimodståelig kavalergang, uanset størrelsen på din barm.

Full cup bh'er

Full cup bh'en er den bh type, som ubetinget egner sig allerbedst til den kurvede kvinde med den flotte, fyldige barm. Med en full cup bh får du ikke ekstra fylde, men der imod den perfekte støtte og et diskret løft, som giver dig den flotte, eftertragtede timeglas figur. En full cup bh er designet til den store barm, idet den har ekstra lange bøjler for en større skål størrelse samt bredere stropper, som ikke snærer i huden på dine skuldre.

Maximizer og minimizer bh'er

Ønsker du at få din barm til at synes enten større eller mindre, findes der også bh'er til dette formål. En maximizer bh er en udvidet version af den før nævnte push up bh forskellen er, at maximizer bh'en har ekstra vattering i siderne, som kan tilføje hele to skålstørrelser til din barm.

En minimizer bh kan få din fyldige barm til at fremstå mindre, idet den fordeler dit bryst væv jævnt i hele skålen.

Sports bh'er og t shirt bh'er

De førnævnte braletter findes også til hverdags brug, i form af de bløde og behagelige sports bh'er og t shirt bh'er. De fleste t shirt bh'er har en diskret vattering, som gør, at brystvorten ikke ses uden på tøjet. Samtidig har en t shirt bh typisk ingen blonder, skålene er helt glatte, således at du kan have en stram t shirt på uden at din bh skinner igennem. En sports bh er oprindeligt designet til træning, og til at give den optimale støtte uden brug af bøjler. Du kan dog også sagtens, hvis du er i besiddelse af en lille barm, som ikke behøver den store støtte, bruge en sports bh som din daglige bh.

Du kan finde mange flotte bh'er til hverdag og til fint brug i det store bh sortiment hos Love Lingeri

Push up, bralette, bøjle eller full cup? Få styr på BH modellerne

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.