Bliv strandklar med nyt badetøj

Hvilken type badetøj skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at tage dig ud fra din allerbedste side, når du hygger dig på stranden eller ved hotellets pool, er det vigtigt, at du vælger dit badetøj med omhu.

Du bør gøre dig mindst lige så meget umage med valg af badetøj, som når du udvælger smukt og uimodståeligt lingeri. Faktisk kan du tænke på dit badetøj som en form for lingeri.

Du ønsker at se godt, ud mens du soler dig, bader eller blot hænger ud i strandbaren. Og derfor er det vigtigt at dit badetøj komplimenterer dine bedste sider.

 

Bikinien – et valg for de modige

Den altid lettere kontroversielle bikini er et sikkert valg for dig, som ønsker at vise meget hud. Bikinien er ideel i forbindelse med solbadning, da den tillader de maksimale mængder af sol til huden, så du bliver ordentlig brun over det hele.

Når du vælger en bikini, bør du overveje, hvordan denne klæder dig og hvad den skal bruges til. De populære trekants bikinier, som mestendels består af stropper, er velegnede til solbadning. Her kan du nemlig løsne stropperne og dermed slippe for de irriterende tan lines.

Trekants bikinien er desuden nem at afmontere under en strandkjole på grund af selv samme stropper. Til gengæld er en trekants bikini ikke videre velsiddende i vandet og ved hovedspring kan situationen godt gå hen og blive kritisk.

Du kan derfor med fordel vælge en mere sporty bikini, hvis du både ønsker at svømme og at solbade. Hører du til den slanke type, har du ydermere mulighed for at tilvælge en overdel med padding, så du opnår lidt bedre volumen foroven.

Badedragten – når du har brug for lidt ekstra støtte

Hvis du ikke føler dig godt tilpas i en todelt bikini, kan du vælge at iføre dig en badedragt i stedet. Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde badedragter, som både støtter og former kroppen uden, at det samlede udtryk bliver alt for mormor-agtigt.

En lækker badedragt, som sidder godt på din krop, kan give dig den komfort, du behøver, når du går i vandet. Uanset om du befinder dig ved en pool eller på en af de dejlige danske strande, vil du med en badedragt uden problemer kunne både solbade og bade i vandet.

De nyere badedragter er fremstillet af hurtigt tørrende materialer, hvilket betyder, at du ikke behøver at frygte en kold og klam badedragt, som er flere timer om at tørre. Og du vil nemt og hurtigt kunne skifte til en bikini eller andet, som er mere solbadningsvenligt.

Kimonoer, strandkjoler og håndklædekjoler – et must ved stranden

Hvis du ikke ønsker at gå til isboden, poolbaren eller på toilettet kun iført badedragt eller bikini, kan du med stor fordel investere i en let kjole, en kimono eller en slåbrok, som du hurtigt kan iføre dig, inden du rejser dig fra dit håndklæde eller din liggestol.

På den måde slipper du for at skulle rende halvt afklædt rundt, hvilket kan være grænseoverskridende for såvel dig selv som for dine omgivelser. Og så kan du bruge kjolen eller kimonoen som ekstra solbeskyttelse, når UV indekset går hen og bliver farligt højt midt på dagen.

LÆS OGSÅ: Lingeri online – så du kan handle forførende undertøj i trygge rammer

Fås badetøj i plus size?

Ja, du kan sagtens finde både hele og todelte badedragter til store kvinder.

Fås badetøj i plus size?

Ja, du kan sagtens finde både hele og todelte badedragter til store kvinder.

Kan jeg købe badetøj online?

Hos Love Lingeri finder du et stort udvalg af lækkert badetøj som kan bestilles via den online shop.

Skal jeg vælge en badedragt eller en bikini?

Du bør altid vælge det badetøj, som får dig til at føle dig bedst tilpas.

 

Bliv strandklar med nyt badetøj

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.