Lingeri online – så du kan handle flot undertøj i trygge rammer

De fleste kvinder foretrækker at klæde sig smukt og elegant, også inden under tøjet. Der er en særlig fornemmelse forbundet med det at iføre sig lækkert lingeri.

Lingeri er så meget andet end blot uimodståeligt undertøj. Lingeri i top kvalitet vil typisk være designet med omtanke for den kvindelige krop. Det betyder, at lingeri generelt har en langt bedre pasform og dermed en højere grad af komfort, end det undertøj du kan købe i supermarkederne.

Du vil altså føle dig bedre tilpas, når du er iført eksklusivt lingeri også i det dagligdagen. Men det kan godt være svært at finde lingeri, som passer. Og det er ikke altid lige sjovt at shoppe lingeri, især ikke hvis ens kropsfacon er anderledes end gennemsnittet.

 

Lingerishopping – en blandet fornøjelse

Når man skal købe lingeri i en fysisk forretning betyder det først og fremmest, at man skal på jagt efter BH og trusser i den rette størrelse.

Allerede her kan man godt risikere at løbe panden mod en mur. Det kan virke som om, lingeridesignerne har rottet sig sammen og kollektivt besluttet, at flot og selvsikkert lingeri udelukkende skal være forbeholdt petite piger med de rette mål.

Alt for ofte ligner BH’er og trusser til plus size piger noget, som er syet ud af rester fra faldskærmstroppernes overskudslager. Og det ses lige så ofte, at lingeri til kurvede kvinder har en dårlig pasform.

 

Trange kår i butikkernes prøverum

Lykkes det at finde lingeri i den rette størrelse, er det således slet ikke sikkert, at det passer i faconen. Dette vil man først opdage, når man står i det trange prøverum og skal vride og vende sig foran spejlet.

Det er de færreste lingeributikker, som tilbyder rummelige prøverum. Derfor er det nærmest umuligt at danne sig et billede af, hvordan tøjet sidder. Og så må man ofte gå hjem med uforrettet sag, uden det smukke lingeri man ønskede sig, og med en selvtillid som var bedre da man kom ind i butikken.

 

Køb dit lingeri online og få adgang til det mest velassorterede udvalg

I stedet kan du vælge at finde flot undertøj og andre former for lingeri her hos Love Lingeri. Love Lingeri hylder de feminine former og tilbyder plus size lingeri fra de bedste brands.

Hos Love Lingeri finder du et stort og smukt udvalg af det flotteste lingeri, designet til kvinder med flotte runde former. Du kan blandt andet finde de populære full cup BH’er som giver barmen det rette løft og den mest komfortabel støtte. Og du kan såvel finde korsetter og corsager som teddies, body suits og smukke kjoler i større størrelser.

Når du køber lingeri online, slipper du for de trange og ubehagelige prøverum. Du kan prøve tøjet hjemme hos dig selv og sende det retur, hvis det ikke passer, eller ikke var den stil du håbede på. Kig ind i shoppen og find dit flotte undertøj.

Link til lingeri her.

Lingeri online – så du kan handle flot undertøj i trygge rammer

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.