Bondage

Hvis du drømmer om helt at overgive styringen til den, som du er sammen med, kan det være, at bondage lige er noget for dig. Det giver dig mulighed for at blive spændt eller bundet fast med håndjern eller reb.

Der findes mange forskellige måder at dyrke bondage på. Nogle kan godt lide håndjernene, hvor du stedet har en stor bevægelsesfrihed. Du kan få dine håndled hægtet sammen eller blive hægtet til for eksempel en seng. 

Andre foretrækker at være bundet helt stramt, så de ikke har mulighed for at bevæge sig. Det kan du gøre med reb, der kan bindes på en lang række forskellige måder. Der er altså rig mulighed for at dyrke bondage på den måde, som du godt kan lide.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

EasytoysFetish FantasyOuch!PipedreamRimba og You2Toys.  

 

Sorter faldende

1-12 of 17

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1-12 of 17

Side:
  1. 1
  2. 2

Bondage med reb

Vi har flere forskellige typer af reb. Fælles for dem er, at de er tynde, så de er nemme at have med at gøre. Du behøver derfor ikke at være ekspert i at binde knuder for at kunne binde din partner forsvarligt fast. 

Derudover er de alle lavet i materialer, der er behagelige for den bundne at have mod huden. Det kan være silikone eller nylon. Den, der er bundet, kommer derfor ikke til at opleve, at rebet er ubehageligt mod huden. 

Silikonereb er forholdsvis elastiske og kan give sig en del. Det kan være en sjov del af legen, at den bundne har mulighed for at bevæge sig en del, men stadig ikke har mulighed for at komme fri - hvis du da ellers har bundet rebet ordentligt. 

 

Bondage med håndjern

Vores håndjern er meget robuste, og det vil ikke være muligt for den, der har dem på, at få dem af ved egen hjælp. Det er med til at gøre, at du virkelig kommer til at have din partner, hvor du gerne vil have ham eller hende. 

Håndjernene kan både bruges til bondage, hvor du lænker din partner fast, men kan også bruges til, at du lænker hænder og fødder sammen. Det vil give en vis bevægelsesfrihed, men vil altså ikke gøre, at han eller hun kan bevæge sig, som vedkommende vil. 

Håndjernene kan kun åbnes med en nøgle, og der følger to nøgler med. Du bør gemme det ene sæt nøgler på et sikkert sted, så du altid har mulighed for at sætte din partner fri igen. 

 

Andre former for bondage

Udover reb og håndjern kan du også bruge tape, når du dyrker bondage. Det er tape, der på den ene side er meget stærkt og holdbart, så det kan holde kroppen i præcis den ønskede stilling, på den anden side klistrer det ikke til huden, hvilket gør det nemt at få det af, når legen er slut. 

Hvis I godt kan lide at lege med slynger eller gynger, når I dyrker bondage, har vi også det i vores sortiment. Gyngen gør det muligt for den ene af jer at hænge, mens den anden igen kan have fuld kontrol over, hvad der sker. Med slyngen bliver det nemt for kvinden at ligge med benene oppe i lang tid.