Par

Sexlegetøj og erotisk udstyr til par

Sexlegetøj er ikke alene forbeholdt single mænd og kvinder, som ønsker at sætte kulør på solo sexlivet. Også ægtefæller og kæreste par kan have rigtig stor glæde af erotiske hjælpemidler, som kan bruges som opvarmning eller under selve akten – og som med garanti vil bringe begge i den syvende himmel!

 

Sexlegetøj til par – et marked i fremgang

Tabuet omkring sexlegetøj til kvinder har i mange år været nærmest ikke eksisterende. Siden karakteren Charlotte i den amerikanske tv serie ”Sex And The City” introducerede de brede masser for den ikoniske Rabbit vibrator – og nær aldrig var kommet ud af sit soveværelse igen – er markedet formelig eksploderet. Der findes utroligt mange varianter af vibratorer i forskellige udformninger og med et hav af indstillingsmuligheder – for eksempel hastighed, styrke, og vibrationsmønster. Og nu er markedet for elektronisk sexlegetøj til par – for eksempel par-vibratorer – i stærk fremgang.

Vi har produkter fra disse førende Brands:

All BlackAdrien LasticAnosBijoux IndiscretsBswishCobecoCottelli CollectionCrazy BullDorcelDorr

DurexEasytoysFairy FutureFetish FantasyFeverFifty ShadesFistitFleshlightGiant Family

JoydivisionJust GlideJülie Lovetoys, Love MagicLovetoyMaster SeriesMe SeduceMotörhead

ObsessiveOuch!OvoPasantePassionPipedreamPjurPocket PleasurePrettyloveRealRockRimba

Rocks OffSatisfyerSecuraSextremeSexy KledingShot ToysSvakomSqweelThe Latex Collection

UpYoursVixonsVulcanWonderlust, You2Toys og Zini

Sorter faldende

1-12 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1-12 of 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vibrations-ægget – den pirrende klassiker

En velkendt spiller på markedet for sexlegetøj til par, er det lille, kinky vibrations-æg. Ægget er beregnet til at stimulere kvindens intime dele, mens hun for eksempel er i byen, således at hun er varmet op til la grande finale, når hun kommer hjem. Den lille, fikse vibrator er således en fræk hemmelighed, som kun pågældende kvinde og hendes partner kender til. Og det gør oplevelsen ekstra og særligt pikant.

Vibrations-ægget kan enten placeres i kvindens trusse, hvor det fungerer som klitoris vibrator, eller i vagina, hvor det kan stimulere g-punktet. Kvindens partner er i besiddelse af en fjernbetjening, med hvilken han eller hun kan styre vibrations styrken og dermed graden af stimulation. Ønskes en større rækkevidde, kan man eventuelt vælge en app baseret model. Under alle omstændigheder vil et vibrations-æg vække lykke – især hvis aftenen er trækker i langdrag!

 

Vibratorer til samleje

Ønsker I at peppe selve akten op, kan I eventuelt vælge en fingervibrator, med hvilken han kan stimulere hendes intime områder. Hun kan give ham ekstra stimulation omkring prostata med en vibrerende butt plug, som øger længden og intensiteten på hans orgasme – eventuelt i kombination med en vibrerende penisring, som giver klitoris stimulation, samtidig med at den øger rejsningens hårdhed og varighed.

 

BDSM og fetish for par

Mulighederne er legio, når det handler om at bruge sexlegetøj og erotiske hjælpemidler som par. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og så længe begge parter er med på legen, kan det kun blive sjovere og mere spændende at have sex med sin faste partner. Der er også flere, som springer ud i rollespil og mind games, når grænserne skal udfordres.

Mange par prøver sågar at bytte roller i soveværelset, således at kvinden bliver den penetrerende part. Dette gøres ved hjælp af en såkaldt strap on dildo, som kvinden kan iføre sig, og derpå penetrere manden. Strap ons er også meget populære til girl on girl action (pigesex), og giver enhver trekant en ny dimension.

Hos Love Lingeri finder du sexlegetøj til par fra brands så som Bswish, Pipedream, Jülie, Frisky, Dorcel, Crazy Bull og Black Velvet.