Boxershorts

Når du står for at skulle købe herre undertøj – enten til dig selv eller til din partner – er lækre, bløde boxershorts et sikkert valg. Boxershorts fås i et væld af farver og mønstre, og i flere forskellige designs. Du kan med fordel vælge et par flotte, farverige boxershorts fra et kendt og velanset brand, hvis du vil gøre din partner glad – uanset om du er den glade giver, eller om de nye boxershorts er til dig selv.

Et par boxershorts giver bevægelsesfrihed og plads til begejstring de rigtige steder – som man siger. Samtidig er boxershorts en udødelig klassiker, som aldrig går af mode. Med et par boxershorts kan du være hip og afslappet på én og samme tid, når du på casual vis fremviser den brede elastik kant på dine boxershorts over din lave bukselinning.

Der er intet tacky eller tarveligt ved boxershorts, og selv om de overlader meget til fantasien, kan de stadig være frække og appetitvækkende at se på. Du kan bruge dine boxershorts under et par løse bukser i hverdagen, og du kan bruge dem som behageligt hjemmetøj. Boxershorts har nemlig den store fordel, at de er tækkelige og en smule frække på én og samme tid. Og så siges det, at det er godt for fertiliteten af være iført så løse underbenklæder som muligt.

Hos Love Lingeri finder du de utroligt lækre og bløde boxershorts fra Calvin Klein i flere forskellige farver.

3 vare(r)
Udsalg
Boxershortsmedprint-21
Specialpris 89,00 kr
Pris: 160,00 kr
Udsalg
Doreansepremiumboxershortssort-21
Specialpris 80,00 kr
Pris: 120,00 kr
Udsalg
Doreansepremiumboxershortsprinted-21
Specialpris 80,00 kr
Pris: 130,00 kr
3 vare(r)

Historien om boxershorts

Boxershorts (også kendt som boxers) er en form for underbukser, som for det meste bæres af mænd. Selve navnet boxershorts opstod i efterkrigstidens England, og brugtes om de elastiske shorts, som typisk brugtes af boksere – for bedre bevægelses frihed og for ikke at hæmme benarbejdet.

Boxers findes i mange forskellige udformninger, farver og genrer, men kendes generelt på deres løse pasform med elastik for oven og vidde i benene. De første udgaver af boxershorts blev kendt som trunks, og blev designet af grundlæggeren af Everlast Jacob Golomb, i 1925. Golomb introducerede den brede elastik i taljen som erstatning for det læderbælte, som boksere normalt bar under kamp.

Denne nye opfindelse blev grundlaget for det, som i første omgang blev kendt som bokser trunks, og som vandt popularitet i en kort omgang inden de blev overhalet inden om af de mere tidssvarende briefs. Først efter anden verdenskrig kom de løse boxer shorts atter ind i varmen.

Samme udvikling sås i firserne, hvor salget af boxershorts over en periode var dalet støt til fordel for briefs og andre typer trusser til mænd. Her fik de gammeldags boxershorts et boost, da den engelske model og musiker Nick Kamen strippede helt ned til sine hvide boxershorts i ren halvtredser stil i Levi's reklamen "Launderette".

Siden da har boxershorts holdt deres popularitet, og er samtidig fremkommet i mange flere forskellige farver og udformninger – for eksempel de smarte boxer briefs, som er en slags mellemting mellem boxershorts og de noget kortere og mere tæt siddende briefs.

Hvordan ser boxershorts ud?

Boxershorts er, som nævnt, shorts lignende underbukser i et løst design og med en løs og behagelig pasform. De fleste nutidige boxershorts er ydermere forsynet med en gylp foran, hvilket ikke altid har været tilfældet. Gylpen er som regel lukket med almindelige knapper eller tryklås knapper.

Visse modeller er dog slet ikke forsynet med lukning, da der er rigeligt med stof i en boxer til at overlappe åbningen. Dette design kendes under navnet ”open fly”. Stoffet, som anvendes til boxershorts, er sjældent elastisk, hvilket nødvendiggør en større mængde stof bagpå. Dette forårsager ofte en lidt ballon lignende effekt, men ellers ville man ganske enkelt ikke kunne bøje sig forover uden at boxeren revner.

To mindre anvendte designs inden for boxershorts er de såkaldte "gripper" boxers and "yoke front" boxers. Gripper boxershorts har en bred elastisk linning lige som almindelige boxershorts, men kan åbnes hele vejen op lige som et par bukser, ved hjælp af tre tryklås knapper på fronten af linningen og gylpen.

Yoke front boxershorts ligner gripper boxershorts, men er i stedet for elastik i taljen forsynet med et bredt bærestykke som kan åbnes på samme måde. Der er to undertyper af yoke boxershorts: En som er forsynet med et kort stykke elastik på hver sin side af bærestykket, som får dette til at stramme ind i taljen, og en meget gammeldags model, hvor elastikken er erstattet af snore eller bånd, som bindes i siderne for at justere pasformen.

Denne model var meget almindelige under anden verdenskrig, hvor gummiet, som skulle udgøre elastikken, skulle anvendes til militære formål, og derfor blev erstattet med tøjsnor.

Boxershorts er traditionelt hvide, men der er selvfølgelig ganske åbenlyse fordele ved at vælge de farvede modeller, som ikke så nemt får synlige pletter og misfarvninger på delikate steder. Du kan også få boxershorts med mønster og i forskellige farver. Se for eksempel de lækre Calvin Klein Trunks Low Rise, som fås i pakker a tre styks her hos Love Lingerie.

Vælg den rette type underbukser

Ansatte i herre ekviperings butikker får ofte stillet spørgsmålet: Hvad er den mest klædelige type af underbukser til mænd? Skal det være trusser, briefs, trunks – eller måske et par trendy boxershorts?

Dette spørgsmål er ikke altid helt lige til at besvare, for det kommer utroligt meget an på din krops type og bygning samt dit temperament – og selvfølgelig hvad du ønsker at opnå.

Hvis du er i markedet efter et par super frække og forførende underbenklæder, er det måske ikke en klassisk hvid brief, du skal gå efter. Her kan du for eksempel vælge en stram trusse med et frækt mønster eller andre lækre detaljer – for eksempel fremstillet i blankt og skinnende wet look materiale. Modsat er det nok ikke denne model, du vil ønske at være iført otte timer om dagen på kontoret. Her vil du nok gerne have en velsiddende trunk eller et par løse og behagelige boxershorts.

Med de klassiske boxershorts får du dog ikke den optimale støtte – så dyrker du sport, og ønsker du at have styr på de ædlere dele, kan det anbefales at du vælger et par boxers briefs eller trunks. Disse modeller giver god, solid understøttelse af hele ”pakken”, og hvis du vælger underbukser i den rette størrelse, vil de ikke stramme eller være ubehagelige. Og så er der de helt generelle tips, du kan vælge at tage til dig i jagten på det perfekte par underbukser – læs mere neden for.

Hvilke underbukser passer bedst til min kropsbygning?

Hvis man kigger på kropstyper, er der klare fordele ved de forskellige typer undertøj i forhold til hvilken bygning du har. Den lidt firkantede boxer brief får din underkrop til at fremstå lidt større og mere markant, og egner sig derfor godt til mænd, der er til den lidt slankere side.

Du skal dog stadig være opmærksom på, at dine underbukser skal sidde tæt, hvis de skal yde støtte – for eksempel i forbindelse med sport og træning. Derfor bør du under alle omstændigheder vælge tætsiddende briefs, når du skal en tur i trænings centeret eller på fodboldbanen. Og er du iført meget stramme bukser, er boxershorts et stort no go, da der vil dannes synlige buler der hvor dine boxershorts klumper sammen.

Er du dog på kærlighedsstien, bør du som tynd fyr satse på tætsiddende underbukser, da de løse modeller som for eksempel boxershorts kan få dig til at fremstå mager og benet. Med trunks eller boxer briefs kommer du ikke til at se ud som om du har ble på – og dine ben kommer ikke til at ligne piberensere, som stikker ud af en kastanje.

Hører du til i den høje ende, skal du tænke over hvilken type underbukser som gør det bedste for din lange krop. Det er en rigtig god idé at holde sig til boxershorts, hvis du er oppe og ringe omkring de to meter. Og der er ingen skade i at dække de lange stænger lidt til – der er masser at give af.

Knap så høje fyre skal der imod passe på med at vælge for lange underbukser, som får dem til at se endnu kortere ud end de faktisk er. Forkæl dig selv med et par bløde, tætsiddende briefs, som gør dig og din krop en kæmpe tjeneste, og lader dig vise mere af dig selv frem.

I bund og grund handler dit valg af undertøj om at finde de boxershorts, briefs eller trunks, i hvilke du føler dig bedst tilpas. Du kan eventuelt have et eller flere par af hver type til forskellige lejligheder og formål. Hovedsagen er, at du vælger briefs, trunks eller boxershorts i god og solid kvalitet, som kan tåle både at blive brugt og at blive vasket mange gange uden at miste faconen eller blive løse i elastikken.

Det er alfa og omega, at dit undertøj sidder godt, så at du kan føle dig vel tilpas hele dagen og aftenen med. Lækkert og velsiddende undertøj giver høj selvtillid – og det gælder for mænd såvel som for kvinder.