Hverdags lingeri

Lingeri findes i mange forskellige former og afskygninger. Visse typer lingeri er til de helt særlige lejligheder, som for eksempel byturen eller en aften på natklub med en forventet spændende afslutning. Og så er der det lingeri, som du gerne vil have hængende i skabet til selv forkælelse (og forkælelse af din partner) på helt almindelige hverdage. Denne kategori af lingeri kalder vi for hverdags lingeri, og den tæller forskellige typer lingeri kjoler, bh sæt, trusser og meget andet, som du kan finde her på siden.

Hos Love Lingeri er vi særdeles stolte af at kunne præsentere et stort og velassorteret udvalg af hverdags lingeri for en hver smag. I vores online shop finder du såvel bh og trusse sæt som kjoler og kimonoer, corsager og korsetter samt flotte og indbydende trusser i alle størrelse. Love Lingeri lægger stor vægt på, at lingeri er for alle kvinder uanset højde, drøjde eller krops type, så derfor finder du også en eksklusiv selektion af plus size lingeri til kvinden med kurver.

Blandt de brands, som fremstiller det smukke og lækre hverdags lingeri hos Love Lingeri, finder du Baci, Bijoux Indiscrets, Chilirose, Cottelli Collection, Doreanse, Fever, Leg Avenue, Livia Corsetti, Music Legs, Noir Handmade, Obsessive, Passion, Rimba, Svenjoyment og Vixson.

64 vare(r)
Luvaebhst-21
380,00 kr
Nyhed
Animauxgstreng-21
Nyhed
Tricysortetrusser-21
Nyhed
CurvieAmalliecorsage-21
Udsalg
Blondekorset-21
Specialpris 350,00 kr
Pris: 399,00 kr
Gstrengintensa-21
Figurealingerist-21
Larisacorsage-21
Miamorgstreng-21
Julittahvidgstreng-20
Udsalg
Noirhandmadegorgeousbhst-21
Specialpris 350,00 kr
Pris: 479,00 kr
Udsalg
Noirhandmadefancybhst-21
Specialpris 350,00 kr
Pris: 449,00 kr
Udsalg
CalvinKleinmodernthongwhite-21
Specialpris 98,00 kr
Pris: 110,00 kr
TrusserToscana-21
Sortblondekjole-21
Kimonostswanita-21
Udsalg
Hvidblondekimono-21
Specialpris 189,00 kr
Pris: 250,00 kr
Strappybhst-21
Felizialingerist-21
Rdkimonoromance-21
Lingerikjolemedblgedemnster-21
Bluebabydollflyaway-21
Hvidbabydolllightness-21
Nyhed
Sortgstrengpampero-21
Darkmoonbhst-21
Tuliababydoll-21
Sortkimonostsatinia-21
Lingerikjolecandelita-21
HvidkimonoMiamor-21
Rdchemisesecred-21
Satinkimonomarabel-21
Nyhed
Lividiachemise-21
Nyhed
Venetianmirrorpushupbh-21
Nyhed
Animauxbh-21
349,00 kr
Calimagstrengbeige-21
Lodosgstrengrd-21
Nyhed
Venetianmirrorgstreng-21
Farahgstreng-21
Nyhed
Blissfulsortetrusser-21
Nyhed
Marseilleblondegstreng-21
Nyhed
Evelynlyserdgstreng-21
Nyhed
Duchsgstreng-21
Nyhed
Playfulpromisesblgstreng-21
Nyhed
Luvaebabydoll-21
Nyhed
Drimerababydoll-21
Nyhed
Leticablondehipster-21
Nyhed
Rdblondehipsterlividia-21
Nyhed
Lanoirgstreng-21
Nyhed
Bobtchbhst-21
Nyhed
Girllylingerist-21
Nyhed
ChemisestGirlly-21
Nyhed
Delicantabhst-21
Nyhed
Karmasabtchbhst-21
Nyhed
Paigesatinteddy-21
Nyhed
Jasminalyserdsatinst-21
Nyhed
Abbysortsatinst-21
Nyhed
Alaragstrengrd-21
Nyhed
Hvidbhstspouse-21
Lividialingerist-21
Nyhed
SortkimonoMiamor-21
64 vare(r)

Hvorfor skal jeg købe lingeri online?

Der er rigtig mange fordele forbundet med at købe lingeri i en online shop. For det første har du i en webshop typisk adgang til et langt større og brede udvalg af produkter, end du vil kunne finde i en fysisk butik. Dette skyldes, at den online shop primært er et show room for et meget stort lager, som kan rumme mange flere varer end en gennemsnitlig forretning.

En webshop vil typisk have alle varianter af en bestemt vare hjemme, i samtlige størrelser og farver – og gerne flere af dem. Du kan vælge mellem mange flere brands og produkter. Og så er prisen typisk lavere, netop på grund af tordrift fordelene, og fordi en webshop ikke kræver dyr butiksplads eller ekspedienter.

For det andet kan det det være meget mere bekvemt for dig som kunne at købe frækt og udfordrende lingeri online. Du risikerer ikke at rende ind i din nabo eller i en kollega, mens du står og besigtiger et par bundløse trusser eller en hofteholder – og du behøver ikke at føle dig pinligt berørt over for ekspedienten.

Så længe du kender din størrelse, dit bustemål, dit livmål og størrelsen på dine bh skåle, er det en smal sag at bestille lingeri online. Og du kan altid returnere dine varer og få pengene tilbage inden for fortrydelses perioden, hvis de ikke passer. Sidst, men ikke mindst, får du bragt dine varer direkte til døren i diskret indpakning – og du får gratis privat levering ved køb for over 139,- kr.

Hvilke typer lingeri går under kategorien hverdags lingeri?

Hos Love Lingeri skelner vi mellem special lingeri og hverdags lingeri. I hverdags kategorien finder vi trusser, bh sæt, korsetter og corsager samt de flotte lingeri kjoler og kimonoer.

Trusser, som falder under kategorien hverdags lingeri, er kendetegnet derved, at du sagtens kan bære dem hele dagen lang under din kjole eller dine bukser, uden at stoffet bliver ubehageligt mod huden. Hverdags lingeri er nemlig generelt designet til at kunne bruges til hverdag, og ikke kun i helt særlige situationer, hvor man ikke får lov at have det på særligt længe ad gangen. Det samme gør sig gældende for bh'erne i kategorien, som kommer ifølge med mathende trusser i lækkert, blødt stof.

Uanset om du er til blonder eller til wetlook – eller måske det helt plain look i bomuld eller mikrofiber – kan du finde hverdags trusser og bh'er eller braletter hos Love Lingeri. Se for eksempel de ganske enkle g strengs trusser Calvin Klein Modern Thong i sort eller rød, som er en klassisk og traditionel g streng uden det store hurlumhej, fremstillet i en elastisk bomulds blanding. Denne trusse er både hudvenlig og komfortabel, og på samme til nem at vaske.

Er du mere til blonder, kan du hos Obsessive finde den sorte g-streng Intensa. Intensa fra Obsessive er en minimalistisk g streng i sort, gennemsigtige blonde, som er både super fræk og vældig behagelig at være iført.

Hverdags bh sæt

Som nævnt er de bh sæt, som hører under hverdags kategorien, også fremstillet med hovedvægt på komfort og bevægelses frihed. Derfor finder du i denne underkategori flere sæt, hvor den traditionelle bøjle bh er erstattet af en såkaldt bralette. En bralette er en bh uden bøjle, som stadig har en god pasform, men tillade lidt mere bevægelses frihed og samtidig ikke har den samme formende effekt som en bøjle bh.

Dette betyder dog ikke, at en bralette ikke kan være flot og dekorativ – tjek for eksempel Passionata lingeri sættet fra Obsessive, hvor den smukke, hvide bralette er vatteret, og derfor føjer lidt ekstra kapow til din barm. Det hvide og særdeles forførende Passionata bh sæt kommer med en flot og stilfuld g strengs trusse og en justerbar hofteholder – begge dele matcher selvfølgelig den bløde og komfortable bralette, og giver dig et på én gang feminint og frækt udtryk.

Et andet bh og trusse sæt, som er værd at fremhæve i denne sammenhæng, er det utroligt lækre Exclusive Bralette sæt fra Noir Handmade. Dette bh sæt er udført i sort, forførende blonde, og består af en yderst raffineret bralette samt en matchende g strengs trusse, som du sagtens vil kunne bære under dit hverdags outfit.

Lingeri kjoler og kimonoer til hverdagens erotiske leg

Leder du efter smukt og forførende lingeri, som du kan bruge hjemme i soveværelset (eller hvor du nu foretrækker at dyrke dine erotiske eskapader), kan du med fordel supplere det klassiske bh og trusse sæt med en flot kimono eller en fræk og udfordrende kjole. Love Lingeri fører et eksklusivt udvalg af kjoler og kimonoer, som kun dækker det allermest nødvendige. Lingeri kjoler og kimonoer kan bruges med frækt lingeri – eller ingen ting – inden under, hvilket gør denne beklædningsgenstand ekstra fræk og dristig.

Blandt de smukke og udtryksfulde kjoler, du finder hos Love Lingeri, bør du især lægge mærke til den sorte blonde lingeri kjole fra Rimba. Kjolen har et atypisk udtryk i kraft af det meget grafiske design, som er meget raffineret, og giver den et moderne udtryk.

Den sorte lingeri kjole er udført i elastisk blonde, for den perfekte pasform, og er forsynet med bh skåle, som løfter barmen og giver dig en flot figur. Det lækre blonde stof har indlagt glimmer, som fremhæver dens lækre mønster og din stramme profil. Du kan bruge kjolen sammen med den medfølgende g strengs trusse – eller slet ingen ting!

Den mere frække og uartige wetlook mini kjole fra Noir Handmade vil med garanti give dig action hjemme i privaten – den er i hvert fald lige et nummer for sassy til at tage på i byen! Noir Handmade er blandt Love Lingeris flagship brands, og vi præsenterer deres utroligt veldesignede lingeri – inklusive denne fantastiske kjole – med stor stolthed.

Denne kjole klæber sig til din krop, og fremhæver en hver kurve – fra dine flotte ben over dine velformede hofter og din slanke midje til din fyldige barm. Du får med garanti netop den opmærksomhed, du drømmer om, når du åbner døren for din udkårne iført denne åbenbaring af en lingeri kjole! Bær den med et par selvsiddende strømper, så du ikke behøver at have trusser på inden under.

De fine og florlette kimonoer tjener næsten samme formål som de frække lingeri kjoler – blot er de ikke nær så tæt siddende, og er nærmest fremstillet til blot at blive taget af med det samme. Ifør dig en kimono uden på dit lækre lingeri sæt – eller dit Eva kostume – hvis du ønsker lidt ekstra raffinement i dit forspil.

Du kan for eksempel vælge den lækre og silkeglatte Vixson kimono i sort eller shocking pink polyester. Den sorte Vixson kimono vækker associationer til sengekantsfilmenes frække og farlige forførersker, hvor den pink Vixson kimono giver mere blod på tanden til sassy erotisk leg.

Fælles for begge kimonoer er, at de er behagelige at bære, nemme at vaske, og smukke at beskue.

Corsager og korsetter

Selv om man måske ikke skulle tro det, findes der også korsetter og corsager, som kan bruges til hverdag. Et korset kan holde dine former på plads, så din silhuet fremstår stram og slank, og en corsage, som giver mere bevægelses frihed, kan få dig til at føle dig velklædt også inderst inde.

I afdelingen for hverdags korsetter kan du for eksempel vælge det smukke og dekorative blonde korset fra Cottelli Collection. Dette lækre, stropløse korset er udført i sort wet look blonde med et forførende mønster, stivere i siderne, og lacings på bagsiden, som kan strammes ind for den perfekte pasform.

Du kan se flere corsager og korsetter samt andet hverdags lingeri her på siden. Husk også at tjekke afdelingen for special lingeri, hvor du finder endnu flere kvalitets produkter.