Womens guide: Hvilken kropstype har jeg – og hvilket lingeri klæder mig?

At finde det perfekte lingeri kan være en udfordring for mange kvinder. Det kan være svært at vide, hvilken størrelse, form og stil der passer bedst til ens kropstype.

Der findes mange forskellige kropstyper, og det er vigtigt at finde lingeri, der passer perfekt til hver enkelt en af slagsen. Læs med og bliv klogere på de fire mest almindelige kropstyper og få tips til at finde det perfekte lingeri.

 

Timeglasfiguren – den klassiske feminine facon

En timeglasfigur kendetegnes bedst ved en smal talje, kurvede hofter og en større barm. Denne kropstype er generelt betragtet som den mest ønskede, men det kan stadig være en udfordring at finde det rigtige lingeri, til denne form. For en kvinde med timeglasfigur er det vigtigt at fokusere på at fremhæve taljen og kurverne.

Når det gælder BH’en, er det vigtigt, at du vælger en model, som støtter barmen og skaber en flot kavalergang, men som ikke er for stram omkring ryggen eller skærer ind i huden. En push-up BH eller en balconette BH er to gode valgmuligheder, da de fremhæver dine feminine former og skaber en flot form.

Når det kommer til trusser, kan du med stor fordel gå efter en højtaljet stil, der fremhæver din hvepsetalje og dit uimodståelige hofteparti. En hofteholder eller strømpeholder kan også give en ekstra dimension til dit look.

 

Den dråbeformede kropstype – ganske udbredt blandt europæiske kvinder

En dråbeformet krop er kendetegnet ved en spinkel overkrop, oftest med en mindre barm samt bredere hofter. Denne kropstype er meget naturlig, fordi fedt hos kvinder som regel findes på underkrop og lår.

Kvinder med denne kropstype skal fokusere på at skabe balance mellem deres over og underkrop. Det giver for eksempel mening at vælge en BH, der skaber en flot form på de øvre fordele.

En padded bralette eller en BH med fyld i skålene kan give et ekstra løft og forme brysterne på en smuk måde. På den måde skaber du et mere harmonisk udtryk, og du får både til gården og gaden.

Dine trusser bør være i harmoni med såvel mave som hofteparti. Hvis du søger ekstra støtte, kan du for eksempel vælge et par flotte maxitrusser. ønsker du at sætte mindre fokus på lårene, kan et par boxers eller skovtrusser være oplagte. Du kan supplere med en hofteholder, som skaber kurver i området omkring hofterne.

 

Buttet – mange muligheder når det kommer til valg af lingeri

En kvinde med en buttet kropstype er kendetegnet ved en rund mave samt en fyldig barm og omfangsrige hofter med større kurver. Kvinder med denne kropstype kan bruge deres former til deres fordel ved at fokusere på at skabe en glat linje og give god støtte.

En BH til den buttede kropstype skal give støtte og et løft til den fyldige barm. Samtidig bør den være komfortabel og ikke give anledning til smerter. Til dette formål er en full cup BH helt ideel, da den er forsynet med brede stropper.

For at støtte maven og fremhæve dine fortrin, bør du som buttet kvinde gå efter maxitrusser, der glatter maven og hofterne ud. Shapewear trusser kan også give ekstra støtte og forme kroppen på en smuk måde.

 

Få det bedste ud af din firkantede kropstype

En firkantet eller atletisk kropstype er kendetegnet ved en lige figur med få kurver og ingen synlig talje. Kvinder med denne kropstype skal fokusere på at skabe kurver og definere taljen for at skabe en mere feminin form.

En push-up BH med ekstra fyld kan skabe en smuk form på en lille barm. Et par højtaljede trusser med ekstra pynt i form af lacings eller lignende kan skabe kurver og forme hofterne. Ekstra tilbehør såsom en hofteholder eller strømpeholder kan også føje en ekstra feminin dimension til dit outfit.

Uanset hvilken kropstype du har, er det vigtigt at vælge lingeri, der passer godt og føles behageligt, for dig. Du bør gå efter materialer, som føles bløde og åndbare på huden, husk at prøve BH og trusser, før du køber dem for at sikre, at de passer perfekt. Shopper du online, er det naturligvis ikke en mulighed, her skal du i stedet prøve lingeriet, når det ankommer og kun beholde det, hvis det sidder helt perfekt.

Endelig er det vigtigt at huske på, at der ikke er nogen "perfekt" kropstype, og at alle kvinder er smukke på deres egen måde. Lingeri kan være en måde at udtrykke sin personlighed, føle sig selvsikker og uimodståelig, uanset hvilken kropstype du har.

 

 

Womens guide: Hvilken kropstype har jeg – og hvilket lingeri klæder mig?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.