Vinter date guide

Date idéer til de kolde vintermåneder

Det er herligt at gå på date i sommerhalvåret. I forsommeren, hvor solen titter frem efter en lang vinter, skydes dating sæsonen for alvor i gang. Amorinerne stiger og kan få frit løb hen over de lange lune sommermåneder, som med varme dage og lyse nætter udgør de ideelle rammer for forelskelse og uimodståelighed.

Om sommeren er udendørslivet ganske indbydende. Du kan iføre dig korte og luftige sommerkjoler og vise dine brune ben frem. Sommeren giver mulighed for masser af udendørs aktiviteter og dinner dates under åben himmel. Ydermere så er der mulighed for at tage på stranden og se lidt mere af hinanden end man ellers ville. Men hvad gør du om vinteren?

Dating om vinteren – en herlig og hyggelig aktivitet

Ovenstående behøver dog ikke at betyde, at der skal lukkes helt ned for dating, når sommeren går på hæld, dagene bliver kortere, mørkere og koldere. Faktisk er der rigtig mange muligheder for hot dating på kolde vinterdage. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette fremgangsmåde.

I det følgende kan du få de bedste tips til vinter dating. 

1. Klæd dig pænt og anstændigt ud for dig selv og din date

Du kan sagtens klæde dig rigtig godt ud til din date i vintermånederne. Faktisk har du rigtig mange muligheder for at tage noget fint på, når du skal ud og spise eller i byen med din date.

Om vinteren kan du nemlig vælge at iføre dig strømpebukser eller leggings som rigtig fremhæver dine flotte stænger. Og du kan uden problemer være iført lækkert lingeri under dit tøj uden at komme til at svede. 

2. Vælg en tætsiddende kjole

Selv om sæsonen for sommerkjoler er overstået kan du stadig iføre dig korte skørter. Til din vinter date kan du vælge en mere tætsiddende af slagsen uden af få et hedeslag.

En tætsiddende kjole fremhæver dine former på flot og forførende vis. Og du kan sætte prikken over i’et med smarte accessories, hvilket er perfekt til en aften i byen.

3. Klæd dig i lækkert undertøj hvis din date skal afsluttes med manér

Selv om det er koldt kan din date sagtens være varm af natur og der er kun en måde, hvorpå man kan afslutte en hot date! Til dette formål bør du vælge lingeri i top kvalitet med den rette pasform og komfort.

Du er måske nok iført mere tøj end om sommeren, men dette er ingen hindring, snarere tværtimod. 

Andre spændende date idéer til dig som dater om vinteren

Foruden din påklædning er der masser af andre spændende idéer til vinter dating. I stedet for en café kan du med fordel vælge en spændende restaurant til jeres middag.

I kan gå i biografen og slippe væk fra regn og kulde. Der er masser af muligheder for at se udstillinger og ferniseringer, hvis I begge holder af kunst og kultur. Og I kan gå til indendørs koncert og komme i feststemning.

Der er desuden rige muligheder for at lære noget nyt. Du kan for eksempel invitere din date på salsa lektioner eller til et spændende foredrag. I kan også tage et madlavning kursus sammen, eller du kan blot invitere din date hjem i dit eget køkken og se, hvor det så bærer hen!

 

 

Vinter påklædning

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.