Vidste du, at du kan betale med ViaBill?

Hvis du som de fleste kvinder sætter pris på et sæt lækkert lingeri, har du sikkert allerede opdaget, at du har adgang til et langt større og mere varieret udvalg af smukt og selvsikkert undertøj i webshops, og der er rigtig mange fordele ved at handle online, når det gælder lingeri.

Du slipper for de trange prøverum og utålmodige ekspedienter, og du undgår al besværet ved at skulle mase dig ned i alle mulige BH’er og trusser, mens sveden hagler af dig. Vigtigst af alt vil du i en online lingerishop have adgang til flere størrelser og modeller, som du efter al sandsynlighed ikke kan finde i en almindelig fysisk butik.

Når du køber lingeri online, vil du stadig have mulighed for at prøve tøjet så du er sikker på, at det sidder korrekt og klæder dig. Forskellen er blot, at prøvesessionen ikke foregår i et prøverum i en butik, men hjemme hos dig selv. Du skal blot sørge for at bestille et antal modeller hjem, som efterfølgende kan returneres, hvis de ikke passer.

Betal nemt for dit lingeri med ViaBill

En anden fordelagtig feature ved det at handle online er de fleksible betalingsmidler. I de mere velassorterede lingeriwebshops vil du kunne betale på flere forskellige måder. Og du vil ydermere have mulighed for at dele din betaling op i rater.

Hos Love Lingeri har du for eksempel mulighed for at betale med ViaBill. ViaBill er en betalingsløsning, der er gået hen og blevet særdeles populær i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2009 og har siden da været en af de førende spillere på det danske marked for online betalingsløsninger til private webshops. ViaBill tilbyder en smart og effektiv måde at betale på, der giver kunderne mulighed for at opdele betalingen af deres køb over en længere periode.


Del betalingen op og betal af flere omgange med ViaBill

ViaBill er specielt populært i forbindelse med online shopping. Når du som kunde hos Love Lingeri benytter ViaBill, kan du vælge at betale dit køb i mindre rater i stedet for at betale det fulde beløb på én gang. På den måde kan du købe alt det lingeri, du ønsker dig lige nu og her, og samtidig betale for det over en længere periode. Du kan for eksempel købe lingeri i flere størrelser og prøve det derhjemme uden at hele beløbet trækkes på én gang.

Hvorfor betale med ViaBill i stedet for at bruge sit betalingskort?

Som nævnt oven for vil du med ViaBill få mulighed for at dele betalingen for dit køb af lingeri op i flere rater og dermed betale over en længere periode. Med denne fleksible og overskuelige betalingsløsning slipper du således for at skulle betale store beløb på én gang, hvilket kan være en stor økonomisk belastning. På den måde bliver betalingen for dit køb af lingeri mere overskuelig og lettere at håndtere.

Tænk før du køber

Du bør være opmærksom på, at ViaBill tager renter af den beløbsmæssige del af din betalingsaftale. Renten på din betalingsaftale afhænger af faktorer som størrelsen på købet, betalingsperioden og din personlige kreditværdighed. Renten vil blive beregnet og vist på din betalingsaftale, inden du accepterer den.

Det er vigtigt, at du læser vilkårene og betingelserne grundigt igennem, inden du indgår en aftale med ViaBill. På den måde kan du sikre dig, at du er bekendt med de eventuelle renter, der vil blive pålagt betalingen, og at du er i stand til at overholde betalingsaftalen.

Det skal dog i den forbindelse nævnes, at rentesatsen hos ViaBill er yderst konkurrencedygtig i forhold til andre betalingsløsninger. Og du kan stadig opdele betalingen over en længere periode, selvom der er renter involveret.

 

 

Vidste du, at du kan betale med ViaBill?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.