Valentinsdag – giv din udkårne lingeri i gave

Skal årets Valentins gave til din kæreste, hustru eller forlovede være noget ganske særligt? Så bør du overveje at forkæle hende med smukt lingeri. 

Hvad er lingeri?

Lingeri er blandt andet lækkert og veldesignet undertøj i top kvalitet. I lingeriafdelingen finder du således trusser, BH’er, hofteholdere, smukke og dekorative strømper, korsetter, corsager, teddys og bodysuits samt andre former for intim beklædning.

Fælles for undertøj som går under betegnelsen lingeri er, at det er udført i lækkert og behageligt stof, som for det første er blødt mod huden, for det andet har et sanseligt udtryk. Således vil lingeri som oftest være fremstillet i silke, satin, blonder og andre lette, bløde og elastiske tekstiler.


Du vil tydeligt kunne både se og mærke forskel på lingeri og dagligdags undertøj, både når det gælder designet og de anvendte materialer. Du er ikke i tvivl, når du støder på et stykke lingeri fra et af de kendte designer brands.

Hvad gør lingeri til noget særligt?

Måske vil du mene, at lingeri først og fremmest er sanseligt undertøj. Lingeri er designet til at være smukt, raffineret og det har med de mange blonder, sløjfer og øvrige fine detaljer et utvetydigt flirtende udtryk. Derfor er lingeri en oplagt gave på valentinsdag. Med lingeri fortæller du den helt særlige kvinde i dit liv, at hun er noget ganske specielt og at du sætter pris på hendes femininitet.

 Hvordan vælger jeg det rette lingeri?

Hvis du gerne vil forære din kæreste lingeri er det meget vigtigt, at du kender hendes størrelse hvad angår BH og trusser. Du kan med stor fordel tage et kig i hendes undertøjsskuffe og finde de rette størrelser. Så er det ingen sag at vælge det rette lingeri. Samtidig få du dannet dig et retvisende billede af hendes smag.

Hvilken type lingeri egner sig bedst som gave på valentinsdag?

Valentinsdag er fejringen af kærligheden og romantikken. Derfor bør du vælge lingeri, som udtrykker netop disse to begreber. Vil du være på den sikre side, kan du altid vælge et matchende BH og trusse sæt med fine blonder i en basic farve så som hvid, pastel, blå eller rosa, medmindre du ved, at hun er til det mere rå udtryk i eksempelvis sort wetlook.

Her hos Love Lingeri kan du altid finde spændende lingeri i smukt eller sassy design og til rimelige priser. God fornøjelse med at vælge den rette valentinsgave til dit hjertes udkårne!

 

LÆS OGSÅ: Den ultimative guide til at give den perfekte gave til din elskede.

Valentinsdag – giv din udkårne lingeri i gave

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.