Valentine – forkæl din udkårne med smukt undertøj

Som mand kan det være vanskeligt at vælge den rette gave til kæresten i anledning af Valentines Day. Mange mænd ser derfor frem til 14. februar med særdeles rædsel og fortvivlelse, for hvad skal de dog finde på?

Både blomster og chokolade virker meget klichéagtige. Man kan selvfølgelig vælge at give et smykke, men det kan være vanskeligt at ramme den udkårnes smag. Og skal et smykke holde en vis kvalitet, kan det hurtigt komme til at gøre ondt på pengepungen.

Hvis du, i lighed med mange andre danske mænd, er i vildrede når det kommer Valentins gaven, kan du med stor fordel læse med. Her kan du blive klogere på den ultimative gave til kvinden, der synes at have alt. 

Vælg det rette Valentine undertøj – det er en sikker succes

Måske synes du, at undertøj som gave er en kende tacky. Men sådan behøver det ikke at være.

Lingeri er ikke nødvendigvis ensbetydende med sassy sorte blonder og andet gejl, der hører hjemme i de mere fordækte fantasier. Valentine undertøj kan sagtens være både lækkert, uimodståeligt og super romantisk. Lingeri er nemlig meget andet og mere end "bare" undertøj. I denne afdeling finder vi smukt undertøj udført i kvalitetsmaterialer og designet til komfort.

Du vil helt sikkert kunne finde det perfekte Valentine undertøj til kæresten og være sikker på, at det vækker glæde og begejstring. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

 

Hvordan ved jeg, hvilken størrelse min kæreste bruger i BH og trusser?

Det kan selvfølgelig godt gå hen og blive lidt svært at finde Valentines undertøj til din bedre halvdel, hvis du ikke har den mindste anelse om hendes størrelse. Det er de færreste mænd, som har lyst til at stå i en lingeributik og forklare ekspedienten om størrelsen på kærestens eller konens barm.

Et fif er at tage et kig i din udkårnes undertøjsskuffe en dag, hun ikke er hjemme. Du bør kigge efter de BH’er og trusser, hun bruger hyppigst og aktuelt. På den måde kan du få et godt billede af hendes smag og størrelse. Som regel vil størrelsen på såvel BH som trusser være angivet på et mærkat på undertøjets inderside.

Samtidig er det vigtigt, at du holder dig til undertøj i den type og model, din kæreste eller hustru foretrækker. Er hun typen, som helst går i briefs, boxers eller maxi trusser, er det ikke nogen god idé at overraske hende med en eksempelvis G-strengs trusse.

På lignende vis bør du holde dig BH’ens model for øje. Hvis hun tilhører kategorien af kurvede kvinder, og derfor har en forholdsvis tung barm, vil hun med stor sandsynlighed foretrække en full cup BH. Denne type BH er nemlig særligt designet til at give den rette støtte og facon til barmen.

Omvendt vil den slanke type sikkert foretrække en såkaldt bralette, altså en BH uden bøjle eller måske en BH med fyld eller en løftende effekt.

 

Andre typer lingeri til Valentines Day

Tør du ikke kaste dig ud i indkøb af BH og trusse-sæt, findes der til alt held andre former for lingeri, hvor størrelsen ikke er helt så afgørende. Du kan for eksempel kigge i retning af kimonoer, kjoler og lignende løse gevandter, som er både super romantiske og særdeles uimodståelige.

Hvis du gør dig lidt umage, vil du hurtigt kunne finde den helt perfekte Valentins gave i form af smukt og forførende lingeri. Kig dig omkring her i shoppen, du vil helt sikkert finde noget, der falder i din og hendes smag.

 

LÆS OGSÅ: Udsøgt lingeri til kvinder – forkæl med flot lingeri

 

Valentine – forkæl din udkårne med smukt undertøj

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.