Gå til indhold
Indkøbskurv

Vi sender igen om

Vælg en trusse, som passer til dig

Det kan godt lade sig gøre at finde g strengs trusser med mere stof i – se for eksempel Animaux G Streng, som er forsynet med flere elastik kant foroven, hvilket giver en god pasform. Du kan også tjekke Duchés g-streng fra Axami, som ligner en hipster trusse fortil, men bagtil er udstyret med den karakteristiske g streng, som går op mellem ballerne. Føler du dig ikke godt tilpas i en g strengs trusse – måske fordi du ønsker en trusse, som holder lidt bedre på formerne – kan du med fordel vælge en lækker thai trusse, et par boxershorts, eller maxi trusse. Disse trusser virker i deres enkle hverdags versioner alt andet end frække og forførende, men med de rette blonder og andre fikse detaljer kan selv mormor trusser blive ganske pikante.

Se for eksempel de fine Blonde Boxershorts Letica fra Obsessive, som er fremstillet af sort gennemsigtig blonde og er forsynet med en sort snøre i korset stil foran på trussen. Andre typer af trusser tæller de løst siddende og florlette skovtrusser, de super moderne hipsters, som sidder lavt på hoften, og de velkendte tanga trusser, som de fleste foretrækker til hverdag.

Hos Love Lingeri kan du altid finde et par søde, elangante eller direkte pikante trusser, som passer til såvel din kropsform som til dit temperament.

Vælg en trusse, som passer til dig

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.