Plus size lingeri – selvsikkert undertøj til den fyldige krop

Lingeri i store størrelser – hvor finder jeg det?

Forklaringen er som oftest temmelig enkel. De fysiske butikker, som forhandler lingeri, har ofte kun begrænset plads til rådighed. Det betyder, at de satser på at fremvise de varer, der er størst efterspørgsel på. Og plus size lingeri falder ikke inden for denne genre.

Hvis du ønsker at finde plus size lingeri i de rette størrelser og designs, er det således en rigtig god idé at lede online for eksempel her på siden. Her vil udvalget være større og mere velassorteret.

Du vil for eksempel kunne finde en BH, som ikke alene har det rette omkreds mål og ditto skålstørrelse, men som samtidig er designet til at kunne løfte, forme og støtte den fyldige barm. Det betyder, at du får en BH, som på én og samme tid er smuk og komfortabel og det uden at den behøver at koste en mindre formue.

 

Hvilken type BH skal jeg vælge?

Mange kvinder vælger BH’er med udstopning eller padding, for at opnå en større barm. Det er dog ikke alle, som har behov for det.

Er du en af de smukke kurvede kvinder, som er stolt af sine feminine former, kan du med stor fordel vælge en såkaldt full cup BH. En full cup BH er konstrueret til at forme barmen på en måde, så du opnår en flot timeglasfigur.

Samtidig er de smarte full cup BH’er forsynet med brede stropper, således at du undgår gnavsår i skuldrene. Designet sikrer en vægtfordeling, som minimerer risikoen for smerter og spændinger i ryg, nakke og skuldre og så er de fleste full cup BH’er som du finder her på siden, både smukke, selvsikre og uimodståelige. Præcis som lingeri skal være.

 

Plus size lingeri – selvsikkert undertøj til den fyldige krop

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.