Lingeri: Sødt og feminint, raffineret og elegant eller dristigt og uimodståeligt?

I dag er udvalget af lingerityper særdeles bredt, og det kan godt være svært at vælge den rette BH model eller et lingerisæt i den helt rigtige farve.

I det følgende får du en guide til valg af lingeri, så du nemmere kan finde det lingeri, som passer til dig.

Valg af lingeri – et spørgsmål om anledning

Selv om dit valg af lingeritype selvfølgelig først og fremmest afhænger af din egen personlige smag, kan du med stor fordel overveje anledningen for din anvendelse af det pågældende lingeri.

Sagt på en anden måde: Vil du imponere eller forføre og er du i markedet efter romantisk samvær eller mere va va va voom?

Sødt og charmerende lingeri – når du er i dit vilde humør

Når du ikke er ude på det helt vilde, kan du vælge at sende et signal, som matcher dine intentioner med sødt og feminint lingeri. I denne afdeling finder vi trusse og BH sæt i fine sarte farver som for eksempel pudder, creme, lyseblå, champagne eller sart rosa og selvfølgelig hvid.

Hvidt lingeri klæder de fleste og har en form for charme. Når du er klædt i hvidt, fremstår selv den mest vinterblege hud gylden. Og du kan ikke beskyldes for at være den store femme fatale.

I samme boldgade finder vi småblomstret lingeri, broderie anglaise og lingeri i vintagestil. Her stilles der heller ikke forventninger om noget særlig vildt og udfordrende, du vil med garanti føle dig ekstra og særligt feminin i de fine materialer. 

Skab et helstøbt stilistisk udtryk med elegant lingeri

Hvis der gerne må være lidt mere stil og klasse over din mest intime beklædning, kan du med fordel gå efter det mere gennemført raffinerede design. Her skal du dog passe på, at du ikke tipper over i et lidt for bombastisk look.

Når det kommer til lingeri, vil udtrykket less is more altid gøre sig gældende. Lingeri, som er designet med et eksklusivt udtryk for øje, vil altid holde sig i en forholdsvis enkel form. Såvel BH’er som trusser vil selvfølgelig være forsynet med lacings og blonder, men i nøje afstemt mål så det ikke bliver for meget af det gode.

Samtidig vil raffineret lingeri holde sig til få farver og et relativt diskret design. Men tag endelig ikke fejl: Netop denne form for lingeri er ideel, hvis du ønsker at fremhæve de flotteste og mest flatterende sider af din krop.

Dress to kill med dristigt og forførende lingeri

Skal der skrues helt op for charmen, kan du roligt give den fuld gas med lingeri fra "voksenafdelingen". Her kan du boltre dig i alt, hvad der hedder blonder, latex, wetlook, spandex og andre lækkerier.

Forførelsens kunst bliver ikke svær, når du har masser af superlækkert lingeri at vælge imellem. Slip din indre Mata Hari løs og gå all in med hofteholdere, selvsiddende strømper og måske endda et korset, som kan give dig den fineste figur.


Du kan eksperimentere med de hotte farver rød, shocking pink, bordeaux og selvfølgelig sort. Og der er frit spil med alt, hvad der hedder blonder, lacings, hægter, spænder og pyntebånd. Love Lingeri fører et stort udvalg af flot, feminint og uimodståeligt lingeri.

Du kan finde BH og trusser samt korsetter og corsager, hofteholdere, teddies, body suits og selvsiddende strømper i alle størrelser, tjek vores online shop og find det lingeri, som matcher dit temperament.

 

LÆS OGSÅ: Find den rigtige BH-type og pasform

 

 

Lingeri: Sødt og feminint, raffineret og elegant eller dristigt og uimodståeligt?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.