Kimono – hvordan bruger du det smukke lingeri?

Kimono - hvordan bruger du det smukke lingeri?

Vil du gerne udvide dit sortimentet i lingeriskuffen, og må det gerne være med endnu mere selvsikkert og specialiseret lingeri? Så bør du overveje at supplere garderoben med en lækker kimono i høj kvalitet.

Hvad er en kimono?

Kimonoen er oprindeligt en traditionel japansk beklædningsgenstand. Faktisk er kimonoen Japans nationaldragt og er med sine karakteristiske vide ærmer og rektangulære krop et stykke særdeles behageligt tøj, som alle kan bære.

Før i tiden var kimonoen det mest anvendte stykke tøj i det østasiatiske land. Men eftersom moden i Japan blev mere vestligt orienteret, ser man nu mest de før så populære traditionelle kimonoer i forbindelse med festivaler, højtider og ceremonier.

Kimonoen har dog vundet indpas i vesten, som et stykke casual wear alle kan bruge. Den dag i dag anvendes kimonoen som regel i form af en hverdagskjole, og den er især anvendt om sommeren, hvor vejret kalder på lette og luftige gevandter.

Du kan få kimonoer i både lange og korte varianter, ligesom den populære kimono fås med både blomster og mønstre samt i alverdens farver. De fleste kimonoer er lavet af bløde, lette og behagelige materialer og er måske ikke super gode, når det handler om at holde varmen. Men så kan de bruges til så meget andet.

En kimono er nem at tage på, da den nærmest fungerer som en morgenkåbe eller slåbrok. Kimonoen hænger løst på kroppen og fastgøres om livet med et stofbælte. Dette gør samtidig kimonoen vældigt komfortabel. Den egner sig fint til en hyggelig dag derhjemme eller som beach cover up over din bikini på stranden.

Du kan også bruge din kimono som et alternativ til en kjole på de varme sommerdage. Mange kimonoer er pyntelige, og de kan sagtens fungere på samme måde som en let cardigan til grillparty eller havefest, når vejret er lunt.

Lingeri kimonoen – florlet og forførende

En variation over temaet kimono er den smukke og fine version, som du finder i lingeriafdelingen. En lingeri kimono vil typisk være fremstillet af et let stof, som måske endda er en smule gennemsigtigt. Eksempelvis silke eller satin. Denne type kimono egner sig måske ikke så godt til offentlig fremvisning, men bør blive hjemme i soveværelset. Her vil den til gengæld kunne vække begejstring på mange planer.

Hvis du ifører dig en kimono ud over dit basale lingeri, for eksempel BH og trusser, eventuelt suppleret af hofteholder eller selvsiddende strømper, føjer du en ekstra dimension af sassy til dit uimodståelige outfit. En let kimono i et lækkert materiale vil føles super sensuel mod din bare hud. Vælger du en af de utroligt lækre kimonoer i silke eller satin med smukke detaljer så som blonder, lacings eller pyntebånd, vil du ikke være til at stå for.

Du kan selvfølgelig også vælge at iføre dig din kimono direkte oven på dit Eva-kostume. Fornemmelsen af fuldfed silke eller florlet satin mod huden er ganske uforlignelig. Du vil komme i stødet bare af at gå rundt med det komfortable stykke beklædning, og din udkårne vil helt sikkert blive positivt overrasket!

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af lækre og bedårende lingerikimonoer i shoppen her på siden. Find den kimono, der passer perfekt til dig, og vær klar til den varme sommer.

 

Kimono – hvordan bruger du det smukke lingeri?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.