Hvad siger farven på dit lingeri om dig

Når du står for at skulle udskifte din lingerigarderobe, kan det være fristende blot at købe de samme modeller igen og igen. Men forandring fryder som bekendt, så hvad med at finde på noget helt nyt denne gang?

Køb nyt og spændende lingeri – der er nok at vælge imellem

De tider er forbi, hvor lingeri blot bestod af et trusse og BH sæt i enten sort eller hvid. Nu om stunder er der et hav af valgmuligheder, når det kommer til lækkert, uimodståeligt og velsiddende lingeri  og det er bare at kaste sig ud i det.

Det er selvfølgelig vigtigt altid at vælge modeller, som sidder godt, og som får dig til at føle dig godt tilpas. Til alt held findes lingeri efterhånden i alle størrelser og i designs, som er flatterende for samtlige kropstyper.

Derfor er det forholdsvis nemt at bestemme sig for en BH- eller trussemodel, som matcher dine krav til komfort, og som samtidig fremhæver dine feminine former på flotteste vis. Når det kommer til farver, er der ligeledes frit valg på alle hylder.

Men hvad betyder farven på dit lingeri  og hvilke farver bør du gå efter for at sende de signaler, du ønsker?

Hvidt lingeri – uskyldsrent som sne

Hvis du vil være på den helt sikre side, vælger du hvidt lingeri. Et BH- og trussesæt i hvidt er utroligt smukt på især solkysset hud og sender et charmerende signal om elegance.

Dette behøver dog ikke at betyde, at hvidt lingeri er forbeholdt unge piger. Du kan sagtens iføre dig smukke, hvide blonder i en moden alder. Eventuelt kan du vælge en creme, pudder eller champagnefarvet nuance i stedet for kridhvidt. 

Du skal være forberedt på, at hvidt lingeri er svært at holde rent. Lingeri tåler ikke vask ved over fyrre grader og bør altid vaskes i hånden. Derfor bør du gøre dig umage med at rengøre dit hvide lingeri på skånsom vis, hver gang du har haft det på.

Sort lingeri – en sassy klassiker

I den modsatte ende af spektret finder vi det sorte lingeri. Sort lingeri sender utvetydige uimodståelige signaler og er traditionelt forbundet med frivolitet og sensualitet.

Er du ude på narrestreger, går du således aldrig galt i byen med sort lingeri. Her kan du virkelig spille på din indre feminitet og forvente fuld valuta for pengene!

juleaften hele året rundt - Rødt lingeri 

Hvis du satser på knaldrødt lingeri, er det enten, fordi du ønsker at give kæresten eller ægtefællen en velfortjent julegave, eller fordi du for alvor er på vulkaner. Rød er en stærk og kraftfuld farve og bør bæres med masser af selvtillid.

I lighed med sort lingeri vil en rød BH med matchende trusser sende selvsikre signaler til din partner. Da rød er kærlighedens og sensualitetens farve, vil han eller hun hermed være advaret om, at der er masser af va va va voom i farvandet. Og du kan være sikker på, at signalet ikke misforstås!

Blåt lingeri – elegant og eksklusivt

Blå er en traditionel kongefarve både i Danmark og i andre vestlige lande. Uanset om du iklæder dig mørkeblåt eller lyseblåt lingeri, vil du udsende nærmest royale signaler.

Blåt lingeri er stilfuldt og som regel helt klassisk i sit udtryk. Du kan sagtens lade en blå BH skimte under din skjorte for et feminint udtryk i en professionel sammenhæng. Og til den solbrune hud er blåt lingeri helt perfekt.

 

 

Hvad siger farven på dit lingeri om dig

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.