Hvad er boudoir – og hvilket tøj egner sig til boudoir billeder?

 

Går du og overvejer at forære din kæreste eller ægtefælle med noget helt særligt – eller kunne du bare godt tænke dig at se dig selv på en ny måde? Så burde du overveje at få taget en serie boudoir billeder hos en professionel fotograf.

 

Hvad er boudoir fotografi?

Selve ordet ”boudoir” er fransk og refererer oprindeligt til en kvindes private kammer, enten et soveværelse eller en slags gammeldags walk-in closet i forlængelse af soveværelset. Det var her, kvinderne dengang gjorde sig smukt i stand til dagen såvel som til natten.

I dag er ordet nærmest ensbetydende med en genre. Boudoir fotografi er en form for uimodståelig portrættering af kvinden, når hun er allermest privat, det vil sige iført lækkert lingeri eller lettere beklædning.

Boudoir fotografi er kendetegnet ved en særlig lyssætning, som ikke er typisk for konventionel portrætfotografi. Ofte vil fotografen anvende specielle teknikker, som får kvinden til at fremstå særligt attraktiv, og som fremhæver hendes smukkeste sider, og som skaber en helt speciel stemning.

Derudover vil en kvinde, som får taget boudoir billeder, oftest være iført mindre tøj end normalt. Det er meget populært at iføre sig lækkert undertøj eller lingeri, som understreger det uimodståelige og selvsikre udtryk, man gerne vil opnå inden for denne genre.

 

Hvordan vælger jeg det rette tøj til boudoir billeder?

Hvis du har besluttet dig for at få taget en serie boudoir billeder, er det vigtigt, at du er godt forberedt. Det bedste resultat opnås, hvis du er i stand til at hvile i dig selv, og ikke er bekymret over deller, hængepartier eller andet.

De smukkeste kvinder er tilpas i deres krop og det fanger fotografen hurtigt. Derfor er det vigtigt, at du frem for alt vælger en komfortabel beklædning og ikke går på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder design eller materialer.

 

Lingeri – oplagt til boudoir fotografi

Du kan med stor fordel gå på opdagelse i lingeriafdelingen, når du søger inspiration til dine boudoir billeder. Lingeri er som skabt til denne form for fotografi, i hvert fald hvis du vælger produkter fra kendte brands. Så er du nemlig sikker på at finde beklædning, som både er behageligt at have på, og som får dig til at fremstå flot og selvsikker.

Hvis du ikke er tilpas med blot at være iført eksempelvis BH og trusser på dine boudoir billeder, kan du vælge en smuk kimono i et luftigt materiale, en flot, tætsiddende kjole, som fremhæver din krops naturlige kurver, eller måske et korset, som kan give dig den eftertragtede timeglasfigur. Du kan selvfølgelig også bede fotografen holde fokus på de dele af din krop, du er mest stolt af.

Er du så heldig at have en stor, flot barm, kan du fremhæve dine fordele ved hjælp af en såkaldt full cup BH. Og en fin, rund bagdel gør sig rigtig godt i et par lækre trusser med smukke blonder.

Du kan selvfølgelig også vælge at gå all in med et super sassy lingerisæt bestående af sorte eller røde trusser med matchende BH og hofteholder samt selvsiddende strømper. Dette vil med garanti være et hit og booste din selvtillid. En dygtig fotograf vil helt sikkert formå at få dig til at ligne en ægte stjerne! Rigtig god fornøjelse med dine boudoir billeder!

Se vores udvalg til lingeri her 

 

Hvad er boudoir – og hvilket tøj egner sig til boudoir billeder?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.