Hofteholder eller strømpeholder – hvilket ord skal du bruge?

Hofteholderen – en selvsikker accessory

Før i tiden var hofteholderen en form for beklædning, som dels havde en slags shape wear funktion. Dette betød, at en hofteholder så at sige holdt på formerne, idet den sad tæt om hofte og talje og dermed strammede hele balladen ind.

Senere hen blev hofteholderes primære formål reduceret til at holde strømperne på plads. Indtil et godt stykke tid efter anden verdenskrig var damernes strømper fremstillet af silke, og kunne ikke det samme, som nutidens nylon strømpebukser og selvsiddende strømper holde sig selv på plads. Hofteholderen blev forsynet med stropper, på hvilke små hægter var monteret. På den måde kunne strømperne holdes oppe uden at de samtidig ålede eller snoede sig.

Ved nylon strømpebuksens mellemkomst blev hofteholderen overflødig som praktisk beklædnings genstand, og er den dag i dag et lækkert stykke tilbehør til den velassorterede lingeri garderobe.

Hvis du leder efter flotte hofteholdere, som kan komplettere dit lækre bh og trusse sæt, kan du med fordel starte i Love Lingeris afdeling for hofteholdere under kategorien special lingeri. Her finder du for eksempel den ultra smukke og særdeles sassy hofteholder i skinnende vinyl look fra Black Level. Denne hofteholder oser af selvsikkerhed, og signalerer den helt særlige eventyrlyst i soveværelset. Bær den uden på dine trusser eller helt uden trusser, for ekstra kapow!

Er du mere til det fine og uskyldsrene, og ønsker du at matche et hvidt lingeri sæt, kan du i stedet tage et kig på den hvide blonde hofteholder fra Music Legs. Denne fine hofteholder egner sig til enhver lejlighed, og er udført i særligt uimodståeligt og finmasket blonde.

Strømpeholderen – ekstra wow effekt til din corsage eller dit korset

Faktisk bruges ordet strømpeholder ofte om hofteholderen og dette er ikke helt ukorrekt, men samtidig heller ikke fyldestgørende anvendelse af ordet. Normalt vil man kalde hele det samlede stykke lingeri for en hofteholder, og de stropper, på hvilke strømperne fastgøres, for strømpeholdere. Du kan således finde strømpeholdere på mange korsetter og corsager.

Med strømpeholdere overflødiggøres behovet for enten selvsiddende strømper eller strømpebukser, og dermed trusser. Strømpeholdere på din corsage eller på dit korset gør således dette i forvejen selvsikre og uimodståelige stykke lingeri ekstra lækkert og så kan du selv vælge, om du vil være iført trusser!

Skal du forkæles med en lækker corsage, som med garanti vil give dig nøjagtig den feedback, du ønsker, kan du tjekke den smukke og raffinerede blå corsage Leyla fra Livia Corsetti. Denne corsage er forsynet med flotte detaljer i blonde og lacing, og har noget nær den perfekte pasform. Corsagen er udstyret med strømpeholdere, som kan holde et par smukke, skinnende strømper på plads uden at du behøver en hofteholder.

Er du mere ovre i afdelingen for formgivende korsetter, kan du vælge det flotte Black Passion korset med strømpeholdere fra Chilirose endnu et smukt stykke lingeri, udført i eksklusiv sort blonde, og med matchende trusser, som du kan vælge at iføre dig eller lade være!

Hofteholder eller strømpeholder – hvilket ord skal du bruge?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.