Gentleman’s guide

Skal konen eller kæresten forkæles med en sød gave, måske i en særlig anledning, eller bare fordi du syntes de fortjener det? Så kan du med fordel investere i lækkert lingeri.

Lingeri er nemlig ikke blot en særdeles personlig gave, som kan gøre enhver kvinde lykkelig. Når du giver for eksempel et forførende BH- og trussesæt i gave, signalerer du samtidig, at du sætter pris på hendes uimodståelige femininitet.

Og så er lingeri samtidig en gave til dig. Så man kan sige hvis du vælger at give lingeri til din kæreste, er det en win win situation!

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber lingeri?

Når du køber lingeri til kvinden i dit liv, er det ekstremt vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Både bh'er og trusser bør passe perfekt.

Størrelsen er mindst lige så vigtig som materialets kvalitet, de flotte blonder og alle de andre smukke og fine detaljer. Det samme gælder for den type og model af lingeri, du vælger. Det hele skal passe sammen.

Uanset om det er størrelsen, pasformen eller modellen, der er forkert, vil du ikke slippe godt af sted med denne gave. Er trusserne for store, kan det hurtigt give indtryk af, at du synes din kones eller kærestes bagdel er temmelig stor. Dette er ikke nogen flatterende vinkel, og din gave vil med sikkerhed få en temmelig kedelig modtagelse.

Det samme gælder, hvis bh’en er for lille. Matcher skålstørrelsen eller bustemålet ikke kvindes facon, vil en bh ikke komme til at sidde særligt pænt. Og er modellen helt forkert, er det ikke sikkert, at du nogensinde vil få din kone eller kæreste at se i den fine nye bh. Selvtilliden spiller også en rolle her, hvis du kommer hjem med et sæt lingeri der ikke passer hende, vil selvtilliden også dale når det kommer til hende.

Hvordan vælger jeg det rette lingeri til min kone eller kæreste?

Hvis du for alvor ønsker at vække glæde hos den kvinde, som betyder allermest for dig, bliver du derfor nødt til at researche lidt. Det er for eksempel en god idé at tage et kig i hendes undertøjsskuffe, når hun ikke er hjemme. Her vil du kunne finde det lingeri, som hun har i forvejen, og er du heldig, er størrelserne på bh'en som trusser stadig at finde i mærket.

Hvis disse mærker er så forvaskede, at du ikke længere kan se, hvad der står på dem, eller hun har klippet dem af, kan du prøve at måle omkredsen på bh’en med et målebånd.

På den måde får du en idé om bustemålet. Husk at trække cirka en centimeter fra, da elastikken kan have givet sig med årene. Og da du stadig er nødt til at gætte skålstørrelsen (den som er angivet med et bogstav – for eksempel A, B eller C) er det vigtigt, at du har et rigtig godt øjemål.

Vælg trusser med omhu

Med trusserne er det en smule nemmere at ramme den rigtige størrelse. Til gengæld bør du være opmærksom på modellen.

Hvis din kone eller kæreste ingen g-strengs trusser har i skuffen, bør du ikke gå den vej. Heller ikke selvom du synes, de er super dragende. Din kone eller kæreste føler sig nemlig med stor sandsynlighed ikke godt tilpas i dem. Og komfort er vigtigt, især når det kommer til den mest intime beklædningsdel.

Her hos Love Lingeri kan du altid få inspiration til indkøb af lingeri til kvinder. Kig ind i vores webshop og se det store udvalg.

Gentleman’s guide

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.