Fuldend dit outfit med lækkert lingeri

Leggings – det dristige alternativ til bukser

I den afdeling af kataloget finder du blandt andet de bløde, elastiske leggings, som smyger til stil din hud og som fremhæver alle flotte kurver og former på dine ben. Er benene således blandt de længere, kan du med sikkerhed få den opmærksomhed, du ønsker dig i nattelivet, med en par spændende og sassy leggings.

Mange leggings er fremstillet i skinnende materialer som for eksempel lak eller wet look, eller er besat med glitrende pailletter, dette er i særdeleshed med til at fremhæve faconen på dine lår og lægge. Tjek de super flashy Pink Leggings fra Music Legs, som med en lækker shocking pink kulør i et skinnende materiale sørger for det ultimative fest look. Eller hvad med de raffinerede Black Sequin Leggings også fra Music Legs, som med et utal af påsatte pailletter får dine ben og hofter til at glitre ved hver en bevægelse!

Lingeri kjoler, selvsikre og uimodståelige

Er du mere en kjole-pige, kan du sagtens finde utrolige smukke kjoler i lingeri afdelingen, som sagtens kan bruges til en bytur eller en fest, hvis du altså ønsker at tiltrække dig den helt særlige opmærksomhed fra festens mandlige deltagere. Lingeri kjoler er kendetegnet ved, at de er udført i særlige materialer, som får dem til at klister til kroppen. Som regel er lingeri kjoler heller ikke særligt lange, det gælder jo om at vise ben!

En typisk lingeri kjole vil have selvsikre og uimodståelige detaljer, som leder tanken hen på feminin og afslappethed. Hvis det er den boldgade, du er i, kan du tjekke den smukke kjoler fra Axami, chilirose og obsessive. 

Flotte og feminine korsetter

Et korset behøver ikke nødvendigvis at høre hjemme i soveværelset. Du kan sagtens slippe heldigt fra at bære et flot og formende blonde korset sammen med et par læderbukser, en smart nederdel, eller måske endda et par jeans. Korsettet strammer ind de rigtige steder og løfter andre, så du får den perfekte silhuet.

Et eksempel herpå et det utroligt lækre blonde korset fra Cottelli Collection, som er udført i sort blonde med indlagt blonde mønster, eller Amarous korsettet fra Noir Handmade, som med de klassiske lacings på ryggen fuldende det uimodståelige look.

Fuldend dit outfit med lækkert lingeri

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.