Fremhæv dine former med det rigtige undertøj

Overvejer du at købe selvsikkert og uimodståeligt lingeri, men har du svært ved at se dig selv i det afslørende undertøj? Er du i tvivl om hvorvidt lingeri vil vise mere end godt er, og gør tanken om at skulle vise dig frem i lækkert undertøj dig usikker? Så læs med her og få gode råd til hvordan du vælger lingeri, som fremhæver dine bedste sider.

Tips til pigen med den lille barm

Føler du, at det ikke er umagen værd at købe flot lingeri, fordi din barm er undselig i størrelse? Så kunne du næsten ikke tage mere fejl. Lingeri kan gøre underværker for den slanke figur og den mindre barm. Meget lingeri er særligt designet til at optimere dine former, selv om du måske selv skulle mene, at de var ikke eksisterende, og fremstillet i materialer, som giver fylde de rette steder.

Se for eksempel det utroligt lækre bh og trusse sæt Passionata fra Obsessive, som med smukke, hvide blonder og en bralette med vatterede skåle på smukkeste vis fremhæver dine slanke linjer, samtidig med at overdelen skaber volumen og former din barm.

En bralette er en bh uden bøjle. En af fordelene ved at være udstyret med en lille barm er, at man ikke behøver de til tider snærende bøjler, som i nogen grad hæmmer bevægelses friheden. I stedet kan man nøjes med de bløde og behagelige braletter, som samtidig er utroligt smukke.

Hvilken trusse skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge et par trusser, som passer til din figur og fremhæver dens smukkeste træk, er der masser af muligheder for dig. Uanset din krops type, højde eller vægt vil du kunne finde et par trusser, som er behagelige, flotte, og på samme tid formår at overlade det vigtigste til fantasien.

Du går sjældent galt i byen med den klassiske g strengs trusse, som muligvis er en af de mest populære trusse typer, der findes. Men er du lidt usikker på, om en g strengs trusse virkelig er det optimale valg i forhold til din facon, og ønsker du lidt ekstra hold på formerne, er en tai trusse eller en maxi trusse måske mere i din boldgade.

Selv om ordet maxi trusse ikke oser af sekvsikkerhed, kan det faktisk godt lade sig gøre at finde trusser i denne klasse som er flot dekorerede med blonder, lacings og anden pynt. Den helt store fordel ved en tai eller en maxi trusse er, at de holder maven på plads, og samtidig former kroppen omkring hofterne, så du får den eftertragtede timeglas facon.

Mangler du lidt huld på din derriere, er en g streng måske heller ikke det smarteste valg. Her kan du i stedet vælge boxer shorts som for eksempel de fine Farida boxer shorts fra Livia Corsetti Fashion. Disse boxer shorts i sort blonde er forsynet med en smuk og pyntelig lyserød silkesnøre foran i fineste korset stil perfekt til at fremhæve den slanke figur!

Få styr på din store barm med en full cup bh

Der findes masser af lækkert lingeri til piger med flotte, feminine former. Lige som du kan holde og forme maven med de rette trusser, kan du ved hjælp af den rette bh få din fyldige barm til at ligne en million.

Tjek for eksempel den utroligt lækre full cup bh Forest fra Gorsenia, som både løfter, støtter og former barmen. Har du først prøvet denne bh, vil du ikke ønske dig andre. Det er sjældent, at man som storbarmet kvinde finder en bh, som både er behagelig og smuk og her får du altså begge dele.

Kig forbi det store sortiment af lingeri sæt, og find det, der passer perfekt til dig!

Fremhæv dine former med det rigtige undertøj

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.