Find det smukkeste lingeri til netop din kropstype

Hvilken BH skal jeg vælge til den lille barm?

Hører du til den slanke type, og er du udstyret med en barm i den mindre størrelse for eksempel en A-skål, kan du med stor fordel vælge en udstoppet (padded) BH for at opnå større fordele, så at sige. Til gengæld kan du helt slippe for metalbøjle i din BH.

Du behøver nemlig ikke den store støtte til den lille barm. Det betyder, at du kan vælge en af de smarte og utroligt komfortable braletter. En bralette er en BH uden bøjle, og den fås i både sporty og lidt mere pyntelige versioner. Lingeriversionen af en bralette er mindst lige så fin og forførende som en traditionel BH.

Braletten er som regel padded, hvilket vil sige, at den er forsynet med en form for udstopning, som tilføjer mere fylde til barmen. På den måde kan du opnå et mere harmonisk udtryk og du vil med sikkerhed kunne fylde din top ud på flotteste vis! 

Vælg en push up BH og få en flot kavalergang

Hvis du skal til fest og gerne vil kunne præsentere en flot kavalergang i en nedringet top, kan du vælge en såkaldt push up BH.

En push up BH er forsynet med puder i den nederste og yderste del af skålene, hvilket giver en push up effekt. Du får en flot kavalergang og kan samtidig skabe illusionen om en mere fyldig barm. 

Vælg den rette BH til den fyldige barm

Er du en af de mange piger, som stolt kan fremvise en kvindelig og kurvet krop, kan du opleve problemer med at finde lingeri i de rette størrelser. Især hvis du samtidig ønsker smukt og feminint lingeri, som ikke blot tjener et praktisk formål. Især BH’en kan volde kvaler.

Du har brug for en BH, som støtter og løfter barmen, og som samtidig yder en vis komfort. Her på siden kan du finde et stort udvalg af full cup BH’er som er designet til dels at aflaste ryggen og skuldrene, dels at tage sig rigtig godt ud.

Uanset om du er spinkelt bygget eller kan prale af flotte feminine former, kan du finde lingeri, som matcher din kropstype her på siden. 

Find det smukkeste lingeri til netop din kropstype

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.