Find den rigtige bh – type og pasform

Når du køber bh og trusse sæt, skal du først og fremmest kende din bh størrelse. Dette er vigtigt i forhold til bh'ens pasform, hvilket har indflydelse på såvel det rent æstetiske som på din personlige komfort. Det, du skal bruge, er din skål størrelse og dit omkreds mål gå eventuelt ned i din lokale lingeri forretning eller i lingeri afdelingen i et stormagasin, og få en butiks medarbejder til at hjælpe dig med at tage mål. Så er du godt på vej til dit første bh og trusse sæt!

For et godt eksempel på et lækkert bh og trusse sæt, som ikke er alt for vildt til den absolutte nybegynder, kan du for eksempel tjekke det utroligt søde og smukke Passionata Lingeri Sæt fra Obsessive. Dette sæt er udført i lækker, hvid blonde, som føles behagelig mod huden. Sættet består af en blød, vatteret bh uden bøjle, en såkaldt bralette samt en justerbar hofteholder og en matchende g strengs trusse. Du vil med garanti føle dig 100% hjemme i Passionata bh og trusse sættet fra Obsessive.

Det næste, du bør gøre dig klart, er hvilken type bh som vil gøre mest for din figur. Er din barm til den fyldige side, har du ikke brug for ekstra padding i din bh for at opnå det flotte, svulmende udtryk. Vælg det, der hedder en full cup bh denne bh type yder den rette støtte til din barm, samtidig med at den støtter og former, således at du får den flotte og uimodståelige timeglas facon. Du kan se et eksempel på en utroligt flot, komfortabel og dekorativ full cup bh hos Gorsenia, hvis lækre Forest full cup bh giver den helt optimale støtte til den fyldige barm. Gorsenia Forest full cup bh'en har flotte detaljer på skålene, som både former og løfter, og giver et fuldendt helheds indtryk. Den mere beskedne barm vil der imod kunne drage fordel af en vatteret bh eller en push up bh. Push up bh'en er som regel udstyret med ekstra fyld i form af skum eller gel i bunden af hver skål, således at barmen skubbes op og indad. På den måde kan du fremvise en flot kavaler gang, selv med den mindste A-skål! Bh'en i det før nævnte lingeri sæt Passionata fra Obsessive er for eksempel forsynet med en vatteret bh, som får din barm til at syne af mere, og giver et mere harmonisk udtryk.

Andre bh typer tæller balcony bh'en, som har en vandret udskæring, og som løfter barmen op, nærmest som en balkon, demi bh'en, som kun dækker cirka halvdelen af barmen, shelf bh'en, som med sin smukke lave udskæring kun dækker det aller nederste af barmen, og plunge bh'en, som har en fordybning i udskæringen fortil, hvilket gør den særdeles velegnet til meget dybe udskæringer i din overdel eller i din kjole. Bh'er uden bøjle kaldes enten for braletter eller sports bh'er, alt afhængig af hvor pyntelige eller casual de er i designet. Og så er der de velkendte t-shirt bh'er som er udformet til at være så usynlige som overhovedet muligt.

Hofteholderen – det uundværlige tilbehør til bh og trusse sættet

Visse bh og trusse sæt kommer komplet med hofteholder, mens du til andre skal tilkøbe dette helt fantastiske stykke lingeri. Hofteholderen har for alvor fået en renæssance i gamle dage, før nylon strømpe bukserne, var hofteholderen i en nødvendighed for at kunne holde de sarte og uelastiske silke strømper på plads. Nu om stunder er hofteholderen et stykke tilbehør, som bare føjer ekstra va va va voom til dit basale lingeri. Du bør som det næste skridt i opbygning af en lingeri garderobe anskaffe en flot og selvsikker hofteholder, og gerne et par dertil hørende strømper, som kan fuldende dit smukke og feminine look.

Hofteholdere fås i forskellige udformninger og materialer alt fra fine, feminine blonder til sejt og vildt wet look. Hos Love Lingeri er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af hofteholdere og du vil med garanti kunne finde en eller flere hofteholdere, som svarer til din smag. En god begynder hofteholder er den Sorte Blonde Hofteholder fra Obsessive. Denne hofteholder er forsynet med de smukkeste og mest dekorative blomster motiver, indlejret i den sorte blonde.

Gå skridtet videre med en corsage eller et korset

Er du klar til at tage dit lingeri, til et nyt niveau, kan du overveje at anskaffe en flot corsage eller et uimodståelig korset. Korsettet er især til dig, som ønsker at give din krop den perfekte facon. Er du til den mere kurvede side, kan et korset understrege dine flotte, feminine former. Korsettet strammer ind de rigtige steder, og fremhæver dine fordele på helt unik vis. Et klassiske korset er forsynet med stivere, som sørger for at holde mave og dansehåndtag på plads, for den snorlige og skarpe silhuet. Samtidig løftes og understøttes barmen, og du får en fornemmelse af totalt kontrol. Mange korsetter er ydermere forsynet med strømpeholdere, så du kan supplere det indsnørede look med de flotte og selvsikre strømper.

Er du på udkig efter et særdeles enkelt og dekorativt korset, kan du eksempelvis tage et kig på det Sorte Blonde Korset fra Corsetti Collection. Dette korset er udført i elastisk blonde, blandet med wetlook motiver, som giver ekstra dybde i det flotte mønster. Korsettet er stropløst, og stivere i siden og foran samt snører bag på korsettet sørger for den perfekte pasform.

Et andet korset, du kan tjekke ud, er Faux Læder Korset fra Chilirose. Her får du et fuldt sæt, bestående af korset i imiteret læder, hæftelukninger, snører og strømpeholdere samt et par matchende g strengs trusser. Black Passion korsettet giver dig den slankeste talje og den flotteste barm. Ønsker du at undgå de til tider ubehagelige stivere, og samtidig opnå større bevægelses frihed, kan du med fordel vælge en lækker, blød corsage i stedet. Med en corsage får du ikke helt den samme formende effekt – men en corsage kan stadig være lækker og kropsnær.

De fleste corsager efterligner korsettet lidt på udseendet, med strømpeholdere, hægter, snører, lacings og blonder de rigtige steder. Og så er corsager som regel udfærdiget i elastisk materiale, som giver en god pasform.

Hos Love Lingeri er vi stolte af at kunne præsentere den helt utroligt pikante og uimodståelige Larisa Corsage fra Obsessive, som kommer i sæt med en matchende g strengs trusse. Det mørkeblå Larisa corsage sæt fra Obsessive er udført i blød, elastisk stof, og er forsynet med flotte blonde detaljer på barm delen samt langs kanterne, bag på sørger snører for, at corsagen kan justeres til den perfekte pasform. Brug Larisa corsagen med et par flotte strømper, g strengen kan du for så vidt undlade at iføre dig!

Body suits, play suits og teddies

En smuk teddy er det ultimative supplement til din voksende lingeri garderobe. Teddyen er en slags mellemting mellem en corsage og en body stocking, den dækker blot knap så meget.

Hos Love Lingeri fører vi et bredt sortiment af teddies i wet look og blonde, se eksempelvis den flotte og dekorative Lilla Blonde Teddy fra Leg Avenue, som på smukkeste vis fremhæver dine former og kurver med fine blonder og skinnende elastisk stof. Denne teddy smyger sig til din krop som et andet lag hud, og du vil med garanti føle dig hjemme i den! Skal det være lidt mere sassy, kan du tjekke den sorte net teddy fra Chilirose. Chilirose er verdensmestre i sassy lingeri og denne teddy er ingen undtagelse. Du vil med sikkerhed få rigtig god respons, når du ifører dig Sort Net Teddy-Fantasie fra Chilirose.

Hvis du ønsker, at dit nye special lingeri skal dække lidt mere, kan du overveje en body suit eller en play suit. Disse pikante heldragter fås i både wet look og blonde, og dækker fra skuldrene og til anklerne, dog uden helt at dække! Et eksempel på en super lækker body suit, som nok skal give dig den helt rette form for opmærksomhed, er den delikate ærmeløse Be Wicked Bodysuit fra Be Wicked. Med denne body suit i blonde mønster får du ikke alene en slankende effekt, og de sorte, smygende blonder får dine ben til at tage sig lange ud som aldrig før.

Se også den flotte Appealing Bodysuit i sort mesh fra Obsessive, som består af en sømløs overdel, fremstillet i frekt mesh og forsynet med strømpeholdere og strømper forneden. Denne bodysuit har en virkelig god pasform og du kan med fordel bære den med de med trusser, lige som du med stor fordel kan vælge at undlade disse!

Chemise og doll – det perfekte valg til den legesyge kvinde med former

Ikke alt lingeri egner sig lige godt til at fremhæve dine yppige fordele, hvis du er til den mere kurvede side. Hos Love Lingeri er vi dog af den opfattelse, at lingeri er for alle, uanset størrelse og kropsbygning og at der derfor skal findes lingeri, som passer til kvinder i alle faconer. Derfor sætter vi en stor ære i at præsentere lingeri, som i både størrelse og design passer til alle kvindetyper. Og for plus size kvinden er baby doll et oplagt valgt, når det handler om lækkert og feminint lingeri. En baby doll er grundlæggende en natkjole eller underkjole, forsynet med en skålformet bh del for oven. Man kan også sige det omvendt: At en baby doll er en bh- som er forsynet med et skørt. Dette skørt dækker til og med hoften, og er som regel løst hængende og florlet i stoffet. Du bør således kende din bh størrelse (skål størrelse og bustemål) førend du køber en baby doll. På den måde er du garanteret den flotteste pasform og det rette løft til din barm.

Love Lingeri fører baby dolls fra flere kendte brands – se den lækre og særligt yndige Dark Rose Babydoll fra Obessive. Denne baby doll udstråler både en uskyldsren vibe i kombination med eventyr lyst og en snert af pikanteri. Samtidig er Dark Rose Babydoll fra Obsessive utroligt komfortabel, og giver dig en god bevægelses frihed. Vil du gerne ud i det mere tæt siddende, kan vi anbefale en hot chemise. En chemise er en tynd underkjole, som er temmelig kort, og som i reglen er fremstillet af en glat og florlet stof. Du kan få chemiser i mange varianter, men den klassiske model er lavet af enten silke, satin, mesh eller blonde. Chemisen bruges typisk som en gennemsigtig overdel, som lige nøjagtigt kan dække et bh sæt med matchende trusse. Der er dog ingen, der siger, at du partout skal have noget på under din chemise.

Love Lingeri fører et bredt udvalg af mere eller mindre traditionelle og klassiske chemiser. Blandt de helt konventionelle modeller finder vi Pink And White Lace Chemise fra Music Legs i de fineste pink og hvide blonder.

En chemise, som afviger temmelig meget fra den traditionelle opfattelse af hvorledes en chemise skal være udformet, er den dekorative og grafiske Divalicious Chemise fra Noir Handmade . Denne chemise er fremstillet som et netværk af fine blonder, som omslutter og smyger sig til dine former. Den asymmetriske chemise er forsynet med slids i siderne, hvilket gør den helt unik og særegen i udtrykket.

Find den rigtige bh – type og pasform

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.