Ferie Sæson

Er det solen eller begynder du langsomt at pible med sved fordi du ved, at det er uundgåeligt? Bare jeg ikke havde spist den grillpølse i går! Hvorfor gik vi også den tur ned til havnekioskens lækre isvafler?! Med stigende frustration kaster du håndklædet og klipklapperne i sandet og ser frygten i øjnene.

Foran dig slanger sig flere tusinde kvinder i bikini på rad og række som solbrune supermodeller. Øv. Virker det ikke som om de drejer ansigtet mod dig, for at se dit højrøde ansigt gløde med forlegenhed? Pludselig strammer bikinien alle de forkerte steder og du har lyst til at gemme dig langt under et picnictæppe.

1 ud af 3 skjuler deres bikinikrop

Du ikke er alene om den strandtursoplevelse. Faktisk har mange kvinder, ikke lyst til at vise deres krop frem i badetøj på stranden om sommeren – og én ud af fem har helt skippet strandturen for at slippe for den pinlige bikinikrop-seance.

I stedet for at hylde vores mangfoldighed og finde badetøj, der komplimenterer vores kroppe og får os til at have det godt med os selv, vælger vi stramtsiddende styles der indskrænker vores frihed og selvsikkerhed.

Men det behøver ikke være sådan. Og det er hverken modeller eller forskere, der kan gå forrest i vores opgør med bikinitidens frygtede krav: For badetøjets balance ligger i dine hænder. Og det vil vi gerne hjælpe dig med!

Hos Love Lingeri er vores vigtigste opgave at få kvinder til at føle sig smukke, sassy, stilede og selvsikre. Det er ikke let, for vi kender alt til svær kritik og hårde ord til dit spejlbillede. Men vi elsker din silhuet uanset hvilken størrelse du bruger. Er du klar til at elske din bikinikrop? Så læs med her!

Beach wear Guide til Bikini Babes

Glem alt om den lille bikini denne sommer og gør dig klar til at møde høje trusser, retrostyles og flotte badedragter der passer til alle kropsfaconer.

Sommerstilen 2021 byder på flere trends til strandturen:

  • Sassy Lines

Udsmyk din krop med smukke linjer over skuldre eller talje, der indrammer din figur med et luksuriøst timeglaspræg. Få stilen med den Sorte badedragt - Loretta, som er iøjnefaldende og elegant og passer perfekt til en eksklusiv strand-ferie.

  • Minimalistisk Elegance

Følg den tidløse klassiske style med smukke nuancer i sort stilrent design. Sæsonen er fyldt med underspillet elegance, der fremstår luksuriøst og enkelt. En absolut minimalisme-trend der vækker misundelse i enhver swimmingpool.

Prøv den eksklusive Miamelle bikini sæt fra Obsessive eller den smukke Beverelle badedragt i udsøgt design. De bløde materiale sidder lækkert om kroppen - og begge dele er all the hype denne sommer.

Kombinér det med Miamor kimono, som er lavet i et lækkert behageligt stof, der skaber fokus på din talje og beskytter din hud mod solen.

  • Glødende Print

Slip din juli fri, som farvestrålende sommerfugle med de smukke eksotiske print og colorblocking chicness, der dominerer strandlooket for andet år i træk. De klare farver og mixed mønstre giver dig et up beat feel – se California bikini sæt glødende design i leopard print og lyserøde nuancer.

Dyreprint går aldrig af mode – og nu kan du udsmykke dig med vilde leopardpletter, der giver huden glød og varme. Flere styles har sømløse kanter og brede bh-broer, der sidder komfortabelt og udglatter din silhuet på behagelig vis. Er du inspireret af stilen?

Kombinér det med en sort kimono eller strandkjole fra Axami for det ultimative strand statement.

  • Retro Style

Chic Style, Darling! Inspireret af vintage postures og feminine former, hylder vi denne sommer kvindekroppens skønne faconer i ægte retro style. De smukke lyserøde og lilla nuancer passer perfekt til en smuk 1970’er skønhed, komplet med en sassy bandeau og krydsning-udskæring på ryggen, der sætter fokus på din figur med et glimt i øjet.

Badedragt eller bikini – det er op til dig! De søde Rionella badedragt har i 70’er klassiske style med smukke nuancer, lyserøde og lilla toner, der omfavner dine kurver med en sød stil, der trækker fokus til helheden af din figur. En klassisk silhuet med moderne stilelementer, der klæder en smuk divakrop.

Hvad end du har lyst til at springe ud i fuldt bikiniflor eller foretrækker parasollens skygge skal du vide, at du er smuk som du er – og i virkeligheden kræver en bikinikrop kun at du har det fantastisk med den. For det fortjener den.

Se flere badetøjsstyles her og bliv klar til at indtage stranden med selvsikkerhed og stil!

Ferie Sæson

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.