Har du helt styr på dine trusser? Fem forskellige trusser du bør kende

1. G strengs trussen – den minimalistiske klassiker

Blandt de mest populære trusse modeller finder vi G strengs trussen. En G streng afslører en del mere end den skjuler, for at sige det mildt. Faktisk er G strengs trussen den trusse model som består af mindst stof og den dækker kun det mest nødvendige.

Fordelen ved G strengs trussen er at den næsten ikke kan ses uden på tøjet. Derfor er denne type trusse perfekt at have på inden under et par tætsiddende bukser eller en ditto nederdel eller kjole. Og så er synet af en G strengs trusse, som titter op over kanten på et par lavtaljede jeans, super flirtende og forførende.

En mere moderat version af G strengs trussen kaldes en Thong. En Thong adskiller sig fra G strengs trussen derved at den tynde streng mellem ballerne er erstattet af et bredere stykke stof. Du kan stadig med fordel iføre dig en Thong hvis du ikke ønsker at trusse kanten skal kunne ses uden på tøjet.

 

2. Tanga trusser og tai trusser – de evigtgrønne retro modeller

Gennem mange år har disse klassiske trusse modeller tjent som hverdags trusser for kvinder verden over. Grunden til at disse måske ikke så sassy trusser altid har været på banen er den gode og komfortable pasform.

Du kan sagtens finde både Tanga og Tai trusser i pyntelige lingeri versioner, med den gode pasform helt intakt. Når det gælder lækkert undertøj har disse modeller dog i stor stil måttet vige pladsen for de mere hippe og moderne af slagsen, som beskrevet neden for.

3. Brazilian og Rio trusser – opdaterede hverdags trusser

Rio trussen minder lidt om en tanga trusse, men er lavere i taljen og har en højere udskæring over lårene fortil. Ofte vil fronten på en Rio trusse udgøres af blonder men bagdelen vil typisk være dækket af stof.

En Brazilian trusse minder i facon om en Rio trusse, men her er udskæringen på bagdelen også høj. Det betyder at bagen ikke i samme grad er dækket og at du får et mere langbenet og selvsikkert look.

4. Hipsters og Boxers – flirtende komfort

Hipsters er, kort fortalt, lavtaljede trusser som nærmest hænger på hofterne. Nogle Hipster modeller har små ansatser til ben mens andre er skåret som almindelige trusser for og bag.

 

Hipsters og Boxers

 

Hvis du ønsker lidt mere talje og ben i dine trusser bør du vælge Boxers det ultimative valg hvis du ønsker maksimal komfort. Disse modeller fås selvfølgelig også i mere feminine modeller, i lækre materialer og med lacings og blonder. Du vil altid kunne parre et par Hipsters eller Boxers med en matchende BH eller bralette.

Maxi trussen – få den rette støtte der hvor du behøver den mest

Måske tænker du ikke just på lækkert lingeri når du tænker Maxi trusse, en model med en meget høj talje, som dækker det meste af maven.

Maxi trussen er især velegnet til store piger som har brug for lidt ekstra støtte omkring mave og hofter. Støtte som en G streng i hvert fald ikke giver. Og det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde flotte og uimodståelige Maxi trusser, som kan gøre sig godt i din lingeri garderobe. Det er blot et spørgsmål om at lede de rette steder.

Hos Love Lingeri kan vi præsentere et stort og velassorteret udvalg af smukke og feminine trusser i alle modeller. Tjek vores online shop, og find netop den trusse model som passer dig.

Hvor finder jeg flotte trusser i plus size?

I Love Lingeris online shop kan du finde et stort udvalg af trusser i alle størrelser.

Hvor mange forskellige typer trusser findes der?

Der findes rigtig mange forskellige trusse modeller på markedet. Her kan du læse mere om de mest populære modeller.

Hvordan vælger jeg den rette trusse model?

Du bør vælge din trusse model ud fra din krops type og facon samt selvfølgelig din personlige smag.

Har du helt styr på dine trusser? Fem forskellige trusser du bør kende

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.