En guide til camisolen - den smukke undertrøje

 

Camisolen har haft en utrolig stor udvikling over tid, fra sin oprindelige funktion. Den startede som en simpel underbeklædning til et varm fashion statement. Her vil du kunne læse mere om Camisolens historie, anvendelse og om hvordan den har formået at være modstandsdygtig over for de skiftende modenormer.

Historien bag camisolen

Camisolen, bedre kendt som cami, opstod i start 1600-tallet. Oprindeligt var camisolen en stor vest eller en kort underkjole båret under kvinders kjoler for at give lidt ekstra varme og en vis form for beskedenhed. I starten af det 20. århundrede begyndte brugen af camisolen gradvist at ændre sig. Kvinder begyndte at bære camisoler som et enkelt stykke tøj under deres bluser for at skabe en glat overgang mellem bh og underdel.

Camisoler i moderne mode

I dag har camisoler udviklet sig til meget mere end bare et stykke tøj. De findes nu i forskellige stoffer såsom silke, satin, bomuld og blonder, og har en bred vifte af anvendelser. For mange kvinder er camisolen en af garderobens nøgle-items; den formår at passe ind i både hverdags og formel påklædning. I en casual situation er en camisole perfekt med jeans eller shorts. På varme sommerdage kan du have camisolen på som det eneste, eller med en cardigan eller jakke, når vejret bliver køligere. På kontoret eller til formelle begivenheder kan en silke eller satin camisole tilføje et boost af elegance, især når den bliver stilet med en formel jakke og en nederdel eller bukser.

Hvordan man vælger den perfekte camisole

Når du køber en camisole, er der nogle overvejelser som der skal tages højde for. Som med enhver beklædningsgenstand, er pasform det første, du skal overveje. Camisoler er designet til at være kropsnær, så det er nødvendigt at vælge en, der passer perfekt til din kropstype. Designet og stilen er også vigtigt. Overvej, om du vil have en enkel og neutral camisole, eller om du kunne tænke dig noget mere iøjnefaldende, med blonder og andre dekorationer. Til slut skal du overveje, hvad du vil bære din camisole med. Hvis du planlægger at bære den under en skjorte, vil en glattere camisole muligvis fungere bedst, men hvis du vil bære den alene, kan en mere dekorativ stil være mere passende.

Undersøg konkret din egen smag, din kropsstruktur og de outfits du har tænkt dig at style camisolen med, for at finde den perfekte camisole for dig. En god ide er at investere i et par forskellige camisoler, med forskellig stil, som kan bæres på forskellige måder - dette vil gøre camisolen til en endnu større del af din garderobe. 

Camisolen er et must have item i enhver kvindes garderobe. Uanset om du skal bruge den til hverdagsbrug, som et statement piece til en aften ude, eller bare til at holde dig varm, kan du ikke gå galt med en stilfuld og komfortabel camisole.

Hvis du er på udkig efter den perfekte camisole, anbefaler vi, at du tager et kig på alle vores produkter hos Love Lingeri. Med et bredt udvalg af stilarter, materialer og farver kan du nemt finde den perfekte camisole til at fuldende din garderobe! Vi kan garantere, at du vil elske vores super bløde og luksuriøse camisoler.

En guide til camisolen - den smukke undertrøje

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.