Ekstra lækkert hjemmetøj og de skønneste pyjamasser

I løbet af de seneste år er hjemmetøj, pyjamasser, træningsbukser, gamacher, leggings og andre former for blødt tøj blevet særdeles populært. Dette skyldes uden tvivl Corona pandemien, som har fået flere virksomheder til at sende medarbejderne hjem med en lap top og beskeden om, at arbejdsdagen nu skal foregå hjemmefra.

Hjemmearbejdspladsen stiller ikke samme formelle krav til påklædning som kontoret. Derfor vælger mange at iføre sig blødt og behageligt tøj i stedet for spadseredragten eller jakkesættet.

Det er trods alt mere behageligt at hoppe i en blød pyjamas eller et sæt joggingtøj i stedet for stramme bukser eller nederdel og nylonstrømper. Og så længe man er præsentabel på teams, vil der ikke være nogen, der løfter et øjenbryn, når man holder casual friday hver eneste dag.

Et kæmpe marked for komfortabelt tøj

Samtidig med at efterspørgslen på hjemmetøj er røget i vejret, er markedet for den bløde og behagelige beklædning formelig eksploderet.

Aldrig har der været så mange lækre kimonoer, leggings, benvarmere og pyjamassæt i butikkerne. Og de bliver revet væk, især de produkter som holder en god kvalitet.

Træningsbukser, house coat eller pyjamas – find din hjemmetøjsstil

Hvis du gerne vil supplere din garderobe med tøj til hjemmebrug, bør du først og fremmest finde ud af, om du er typen, der skal have en blød kjole i uld eller bomuld, eller om du ønsker dig en fin og let pyjamas i silke eller viskose.

Der findes rigtig mange designs på markedet. Det handler derfor om at finde ud af, hvad du bedst kan lide, og hvilken type tøj, du føler dig bedst tilpas i. Dette er i høj grad et spørgsmål om smag og behag og kan variere meget fra person til person.

Vælg hjemmetøj i de bedste materialer

Samtidig bør du undersøge tekstilet. Det kan godt betale sig at investere lidt mere i tøj fremstillet i rene materialer som ægyptisk bomuld, silke, uld eller bambus frem for de syntetiske af slagsen.

Du vil sandsynligvis ikke have særlig meget andet på inden under dit hjemmetøj, hvilket betyder, at materialet er i berøring med huden i mange timer ad gangen. Derfor bør du vælge tøj i materialer, som lader huden ånde.

Find hjemmetøj i fine farver og med søde motiver

Det at ingen andre skal se dig i dit hjemmetøj betyder ikke, at det behøver at være kedeligt. Det er vigtigt, at du selv kan lide dit hjemmetøj. Det er trods alt dig, der skal se på det hver dag, så du bør ikke gå på kompromis med din smag eller visuelle sans.

Din pyjamas eller natkjole kan sagtens være fin, selvom den aldrig kommer uden for hjemmet. Vælg hjemmetøj i flotte farver eller med inspirerende mønstre, så kommer du nemlig selv i godt humør!

Se vores flotte udvalg af kimonoer og satinsæt her  hvem ved, måske har vi lige netop det, du leder efter til din hjemmedage.

 

 

Ekstra lækkert hjemmetøj og de skønneste pyjamasser

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.