Det bedste lingeri til sommerens varme dage

Sommeren er snart over os og med sæson for let påklædning. Gadebilledet vil hurtigt blive besat af flagrende kjoler, miniskørter og shorts i alle længder samt minimalistiske soltoppe, løse, lette t-shirts og tynde skjorter.

På stranden og nær vand i det hele taget vil det myldre med solbrune kroppe iført badetøj i form af bikinier og badedragter af alle designs. Tiden er også inde til flere farver som afløsning for vinterens mørke og tunge udtryk.

 Vælg det rette sommerlingeri i top kvalitet

Hvis du ikke er typen, der går commando,  det vil sige splitternøgen under dit tøj er du sikkert på udkig efter lingeri, som er både luftigt og komfortabelt. Det er vigtigt, at du tager det varme, og til tider temmelig fugtige danske klima i betragtning, når du indkøber lingeri til sommermånederne.

De lange, varme dage kalder på åndbar og let beklædning, som ikke snærer, strammer eller forårsager svedpletter. Der er næsten ikke noget værre end et par gamle bomuldstrusser, som er blevet stive i betrækket efter mange ganges vask, og som derfor giver anledning til rødme, knopper og irritation på et af din krops mest følsomme steder. Eller en BH som strammer på en måde, så huden i de berørte områder nærmest bliver slidt af i sommervarmen.

Når du køber lingeri, som skal kunne holde til sommerens hedebølger og høje luftfugtighed, bør du således udelukkende gå efter kvalitetsmaterialer og ditto design. Dette gælder såvel trusser som BH. De to elementer som udgør din basis lingerigarderobe. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten, da du så hurtigt kan komme til at fortryde dit køb.

 Trusser til varme dage – find det rette par

Står du for at skulle vælge trusser, er det således en god idé at tjekke materialet først. Trusserne er den beklædningsgenstand, som er i tættest berøring med dine mest følsomme og personlige dele. Derfor bør dine trusser være designet med komfort for øje og samtidig lavet i et materiale, som er blødt, let og tillader huden at ånde.

Du bør passe på med g-strengs trusser, som kan have en temmelig uheldig effekt på dine nedre regioner i det øjeblik, du udøver fysisk aktivitet. Det er ikke svært at regne ud, hvordan den minimalistiske trusse kan gøre skade på den følsomme hud, så det behøver vi ikke at komme nærmere ind på.

Et bud på et trussedesign, som passer godt til sommerhalvåret, er de såkaldte hipsters. Denne trusse strammer ikke nogen steder og er som oftest produceret i enten mikrofiber, satin eller lignende elastisk materiale, i mange tilfælde uden sømme. Det betyder, at trussen ikke kan ses uden på tøjet, og derfor er den både pæn og behagelig at have på.

Find en god sommer BH

Sommeren kalder ikke just på polstrede BH’er. Er du den slanke type, som ikke har det store til hverken gården eller gaden, er det en god idé at skifte den sædvanlige padded bra ud med en sports BH, hvis du altså overhovedet gider at iføre dig en BH. Med en sports BH får du den rette støtte, samtidig med at huden kan ånde frit, idet en sports BH typisk vil være fremstillet til en høj grad af fysisk aktivitet.


Tilhører du kategorien af kurvede kvinder, kender du sikkert alt til de problemer, din tunge barm kan medføre i varmt vejr. Derfor bør du sørge for, at denne bliver løftet og støttet på behørig vis. Selv om en full cup BH kan virke voldsom i kontrast til de lette sommergevandter, vil du ikke fortryde, at du investerede i sådan én. Den kan nemlig gøre de hede sommerdage en del mere komfortable for dig.

 

Det bedste lingeri til sommerens varme dage

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.