Chemise eller babydoll – hvilket attraktiv udtryk skal du gå med?

Ønsker du dig en smuk og samtidig sassy underkjole, negligé eller lignende beklædningsgenstand, som både er elegant og uimodståeligt? Så kan du for eksempel vælge en chemise eller en babydoll.

Begge typer lingeri fås i et utal af variationer og findes i mange designs, størrelser og farver. Det er blot et spørgsmål om, hvilket udtryk du ønsker, og hvilken model som passer bedst til din kropstype. 

Hvad er en chemise?

En chemise er kort sagt en tynd underkjole typisk fremstillet i lette materialer som for eksempel silke. Hovedformålet med chemisen var i gamle dage at beskytte tøjet mod sved og urenheder fra huden.

Den dag i dag anvendes chemisen hovedsageligt som en uimodståelig beklædningsgenstand eller som natkjole og findes derfor som regel i lingeriafdelingen. Du kan få chemiser som har samme længde som undertrøjer eller som korte kjoler.

En chemise er et smukt supplement til din lingeri garderobe. Du kan bruge din chemise ud over et flot lingeri sæt eller blot sammen med et par elegante selvsiddende strømper, for et ekstra selvsikkert look!

Brug din chemise til daglig

En chemise er en meget komfortabel beklædningsgenstand som med stor fordel kan bruges til daglig under en skjorte eller eventuelt en bluse.

Her vil en chemise tjene sit oprindelige formål, nemlig at beskytte dit tøj og samtidig få dig til at føle dig fin inderst inde. Om vinteren vil en chemise fremstillet i lækker silke samtidig have den funktion, at kunne hjælpe dig med at holde varmen på en meget behagelig måde.

Hvad er en babydoll?

I lighed med en chemise er en babydoll også en form for natkjole eller underkjole. Men hvor en chemise har undertrøjefacon, har en babydoll en mere løs A facon.

En babydoll kan ikke bæres under tøjet på samme måde som en chemise. Babydoll kjolen er udelukkende fremstillet som et stykke boudoirlingeri,  altså eksklusivt til brug i soveværelset. 

Flere variationer over temaet babydoll

De babydoll kjoler, du finder i lingeriafdelingen, har typisk ingen ærmer men er blot forsynet med tynde spaghettistropper. Selve kjolen vil være fremstillet i et tyndt og let materiale som for eksempel chiffon. Babydollen stopper midt på låret eller lige over knæet.

En babydoll kjole fås med eller uden bralette, altså bh skåle. Den klassiske babydoll har et bærestykke af blonder lige over barmen og er løsthængende nedefter. Og så kan en babydoll indeholde flere lag af det tynde stof for den ultimative uimodståelige effekt.

Du kan se et stort udvalg af fine chemiser og babydolls i vores webshop her på siden. Så hvis du endnu ikke helt ved, hvad du skal vælge, ja så gå endelig ind og find lidt inspiration.

Chemise eller babydoll – hvilket pirrende udtryk skal du gå med?

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.