Brudelingeri – alt hvad du skal vide om de inderste klæder på den store dag

For de fleste mennesker – måske hos især kvinder, hører bryllupsdagen til blandt de vigtigste og mest betydningsfulde begivenheder i livet. Det er her, man siger ”ja” til sit hjertes udkårne i selskab med familie og venner, som betyder allermest for én.

For de flestes vedkommende fejres denne begivenhed med en fest, som skal markere begyndelsen på et langt og lykkeligt ægteskab. Og der følger en del traditioner med troskabsløftet, for eksempel at bruden i forbindelse med afgivelsen af dette løfte skal være iført noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt.

Noget nyt symboliserer håbet for fremtiden i ægteskabet og parrets nye liv. Noget brugt repræsenterer fortiden, det er vigtigt at huske sine rødder, og ikke glemme hvor man kommer fra. Noget lånt skal være en artefakt fra en lykkeligt gift kvinde, som i overført betydning kan indvie bruden i denne lykke. Traditionelt låner bruden noget af en kvinde fra mandens side af familien, for eksempel svigermor eller en svigerinde.

Noget blåt symboliserer både troskab og renhed. Mange kvinder vælger et smykke med en blå smykkesten, for eksempel en safir. Men man kan også vælge at placere det blå på låret, som i tradition tro er blåt eller hvidt, som gommen skal tage af under bryllupsfesten, dette løfter gerne stemningen til festen.

Vælg det rette brudelingeri til den store dag

Det er oplagt at lade sit brudelingeri repræsentere lige netop troskab, renhed og at finde dette i en smuk, blå farve. Det er i hvert fald de færreste, som går ud og låner lingeri til anledningen, og da slet ikke af svigermor eller svigerinden. Når nu man har iført sig nyindkøbt brudekjole, er der ingen grund til at have gammelt, forvasket undertøj på inden under.

Du kan med fordel vælge brudelingeri i en smuk, blå farve. Er du hvid brud, bør du gå efter sarte farver, som ikke risikerer at skinne igennem din brudekjole, men der er også rigeligt at vælge imellem.

 

Vælg lækkert og behageligt lingeri til brylluppet

Når du vælger brudelingeri, er det samtidig en god idé at vælge velsiddende lingeri som er udarbejdet i et komfortabelt design og af kvalitetsmaterialer.

Du skal være iført dit lingeri i mange timer, derfor er det vigtigt at det sidder godt på din krop. Et bryllup starter som regel med en vielse tidligt på dagen, og slutter tidligst efter brudevalsen ved midnatstid. Så det vigtigt, at du prøver dit lingeri på forhånd, så du har en fornemmelse af, hvordan det føles at have på.

 

Find brudelingeri i din yndlingsfarve

Som nævnt er det oplagt at vælge blåt lingeri, altså et BH og trusse-sæt i flotte, blå nuancer, så man kan leve op til traditionen. Det er dog ikke alle, som er helt med på denne idé, og der er selvfølgelig ingen tvang.

Hvis du ikke har lyst til at iføre dig blå trusser og en ditto BH, er en mulighed at du kan vælge ikke at lade hele sættet være blåt. Du kan for eksempel nøjes med et sødt og elegant strømpebånd i en fin lavendelblå eller babyblå nuance. Dette er en populær detalje blandt unge brude og vil med sikkerhed falde i din smag.

Hvidt eller cremefarvet brudelingeri, som matcher kjolen, er også meget populært. Uanset om du er slank eller kurvet, er lingeri i denne farve også særdeles klædeligt. Især hvis det samtidig er forsynet med smukke detaljer så som blonder, lacings, sløjfer eller lignende, som gør det ekstra lækkert og særligt.

Rigtig stort tillykke med brylluppet, og alt det bedste på den store dag!

Se udvalget af lingeri her.

 

Brudelingeri – alt hvad du skal vide om de inderste klæder på den store dag

SENEST VISTE VARER

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.