Hofteholdere

Engang var det normalt, at stort set alle kvinder gik med hofteholdere. De skulle bruge dem til at holde deres strømper oppe med. Med de selvsiddende strømper, der er kommet efterfølgende, er hofteholderen blevet overflødig. Det er derfor de færreste, der går med den på daglig basis. 

Hofteholderens lækre stof og det frække kig til det øverste af dine lår, når du ikke har nederdel eller kjole på, er dog noget, som mange mænd finder meget tiltrækkende. Selv hvis du ikke har brug for en hofteholder til daglig for at holde strømperne oppe, er det godt at have en, når du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv.

For din kæreste vil virkelig sætte pris på, at du engang imellem tager dig tiden til at tage sådan en på - og så svært er det faktisk heller ikke. 

 

Vi har produkter fra disse førende Brands

Chilirose, Cottelli Collection, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Music Legs, Noir Handmade, Obsessive og 

Rimba.

 

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Sådan bruger du en hofteholder

Når du skal bruge en hofteholder, starter du med at tage den på og få den til at sidde ordentligt på dine hofter. Vi har hofteholdere til kvinder i forskellige størrelser, lige fra small til XL. Det gør, at du nemt kan finde en, der passer til din størrelse - og dermed finde en hofteholder, der kan sidde på dine hofter. 

Når du har fået hofteholderen på plads, skal du have strømperne på. Det skal være lange strømper, der går op på lårene. Hofteholderen har nogle stropper med små klips i. Dem skal du justere, så de kan nå ned til strømperne. Derefter sætter du dem fast i strømperne og er klar til at vise dig frem. 

 

Stort udvalg af forskellige former for hofteholdere

Her på love-lingeri.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for hofteholdere. Lige meget hvad du er til, vil du derfor kunne finde nogle, der passer til din stil. Vi har både nogle søde og romantiske med blonder og små sløjfer på, nogle i glat stof, der er lækkert at stryge hænderne ned over, og nogle i et wet look eller læderlook. 

Mange kan godt lide at have flere hofteholdere, da det giver dem mulighed for at have den hofteholder på, der passer til deres humør den dag. Nogle dage kan du have lyst til at spille rollen som den søde og uskyldige pige i den pæne blonde hofteholder. Andre dage kan du have lyst til at være mere rå i en hofteholder i læderlook. 

Også i forhold til farver har du flere forskellige at vælge imellem. Vil du være rå, kan det være en sort er sagen. Vil du ose af sex, er det måske en rød, du skal gå efter, mens en hvid vil være med til at give dig det perfekte uskyldige udseende. 

 

Brug hofteholder til hverdag

Hvis du er træt af strømpbukser, der sidder og pølser under din kjole, kan du i stedet begynde at gå med hofteholder til hverdag. Hofteholderen gør, at kjolen kommer til at sidde perfekt på dine hofter. Det vil kun få dig til at se mere sexet ud, hvilket helt sikkert også er noget, som din kæreste vil sætte pris på.